צ'יפס מושלם בשלושה שלבים

 
 
 
 
בחר את גודל הנגן:
246 x 138
342 x 192
480 x 270
504 x 304


סגור
מאת:  סילוני
תאריך:  20.12.12
השף הבריטי הסטון בלומנת'ל ניסה במשך שנים למצוא את הסוד לצ'יפס המושלם - פריך מבחוץ ורך מבפנים, עכשיו הוא מצא שהדרך אל הצ'יפס המושלם עוברת בשלוש תחנות:
1, בשלו את הצ'יפס למשך כ-20 דקות, עד שהם ...
המשך
השף הבריטי הסטון בלומנת'ל ניסה במשך שנים למצוא את הסוד לצ'יפס המושלם - פריך מבחוץ ורך מבפנים, עכשיו הוא מצא שהדרך אל הצ'יפס המושלם עוברת בשלוש תחנות:
1, בשלו את הצ'יפס למשך כ-20 דקות, עד שהם מתחילים להתפרק קלות, ואז יבשו אותם ע"י הקפאה במקפיא למשך שעה.
2. טגנו את הצ'יפס בשמן בחום נמוך _כ-130 מעלות).
3. טגנו את הצ'יפס בשמן רותח (180 מעלות).
בתאבון!
סגור
צפיות:  2,784

דירוג:
(דירוגים: 1)
כל התגובות ( 1 )
שם משתמש: אורח       (התחבר/הירשם למערכת)
Copyright©1996-2020, תפוז אנשים בע"מ   אקום