עוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן

 
 
 
 
בחר את גודל הנגן:
246 x 138
342 x 192
480 x 270
504 x 304


סגור
מאת:  לוסיל בולמוס
תאריך:  02.07.13
מתכון קל, פשוט, קצר, טעים ובריא (יחסית לעוגיות...) לעוגיות חמאת בוטנים שנמסות בפה ומפזרות טעם מדהים של בוטנים בכל הגוף.
המרכיבים:
2 כוסות חמאת בוטנים.
2 כוסות סוכר לבן.
4 ביצים.
(אופציונלי) 2 כוסות ...
המשך
מתכון קל, פשוט, קצר, טעים ובריא (יחסית לעוגיות...) לעוגיות חמאת בוטנים שנמסות בפה ומפזרות טעם מדהים של בוטנים בכל הגוף.
המרכיבים:
2 כוסות חמאת בוטנים.
2 כוסות סוכר לבן.
4 ביצים.
(אופציונלי) 2 כוסות שוקולד צ'יפס.
(אופציונלי) כוס וחצי אגוזי פקאן קצוצים.

הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות, ושמנו את תבניות האפיה.
ערבבו את חמאת הבוטנים, הסוכר והביצים עד שמתקבל בצק אחיד (ודביק). ניתן להוסיף גם את השוקולד צ'יפס ו/או הפקאנים.
הניחו את הבצק בעזרת כפית על התבנית, במרחק של כ-5 ס"מ בין העוגיות.
אפו במשך כ-10-12 עד שהעוגיות משחימות, ותנו לעוגיות להצטנן לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
בתאבון
סגור
צפיות:  460

דירוג:
(דירוגים: 1)
כל התגובות ( 0 )
שם משתמש: אורח       (התחבר/הירשם למערכת)
Copyright©1996-2019, תפוז אנשים בע"מ   אקום