פסטה עגולה ברוטב עגול וחריף

 
 
 
 
בחר את גודל הנגן:
246 x 138
342 x 192
480 x 270
504 x 304


סגור
מאת:  לוסיל בולמוס
תאריך:  31.07.13
מנה קיצית וחריפה שעשויה רק מעיגולים! פסטה רוטלי עגולה, ברוטב של פלפלים חריפים וקישואים.
המתכון המלא ל-4 מנות:
2 כוסות פסטה רוטלי עגולה.
2 קישואים, פרוסים לעיגולים.
2-3 כוסות פלפלים מסוגים שונים ...
המשך
מנה קיצית וחריפה שעשויה רק מעיגולים! פסטה רוטלי עגולה, ברוטב של פלפלים חריפים וקישואים.
המתכון המלא ל-4 מנות:
2 כוסות פסטה רוטלי עגולה.
2 קישואים, פרוסים לעיגולים.
2-3 כוסות פלפלים מסוגים שונים (ביניהם גם פלפלים חריפים).
2 כפיות שמן זית.
1/2 כוס בצל ירוק.
1 פילה אנשובי (לא חובה, ניתן להשתמש במלח ים).
3 שיני שום.
מלח ופלפל לפי הטעם.
2 כטסט רוטב עגבניות מוכן.
3/4 כוס ציר עוף (גם, לא חובה, אבל מוסיף טעם. ניתן להוסיף מים ומלח במקום).
פטרוזיליה.
גבינת פרמזן מגוררת.
לרוטב:
מחממים את שמן הזית על מחבת באש בינונית. מוסיפים את הבצל הירוק עד שהבהיר, ומוסיפים את האנשובי או המלח, עד שהבצל מתרכך עוד, מוסיפים את השום ולאחר כדקה או 2 מוסיפים את הקישוא, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, כשהקישוא מתחיל להתרכך, מוסיפים את רוטב העגבניות והציר (או מים), ואז מוסיפים את הפלפלים ומורידים לאש נמוכה.
בינתיים מכינים את הפסטה: דקה פחות מהוראות היצרן, משום שהיא תתבשל עם הרוטב בנוסף.
כשהפסטה מוכנה, מחממים את הרוטב לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, מורידים את האש לבינונית, ומערבבים עד שהכל מעורבב היטב והפסטה והירקות מוכנים (כ-2-3 דקות) ומורידים מהאש.
מתבלים לפי הטעם, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה ואת הפרמזן, והעבירו לכלי הגשה.
בתאבון!
סגור
צפיות:  80

דירוג:
(דירוגים: 1)
כל התגובות ( 0 )
שם משתמש: אורח       (התחבר/הירשם למערכת)
Copyright©1996-2019, תפוז אנשים בע"מ   אקום