פסטה טבעונאית ברוטב עגבניות

 
 
 
 
בחר את גודל הנגן:
246 x 138
342 x 192
480 x 270
504 x 304


סגור
מאת:  raw vegan
תאריך:  25.09.09
מתכון נפלא: ג'ניפר קורבליט מדגימה כיצד להכין ספגטי טבעונאי ברוטב עגבניות היוצא בטעם המקור. המרכיב החשוב: עגבניות מיובשות. קורנבליט היא מחברת הספר המצליח Raw Food Made Easy for 1 or 2 people.
מתכון נפלא: ג'ניפר קורבליט מדגימה כיצד להכין ספגטי טבעונאי ברוטב עגבניות היוצא בטעם המקור. המרכיב החשוב: עגבניות מיובשות. קורנבליט היא מחברת הספר המצליח Raw Food Made Easy for 1 or 2 people.
סגור
צפיות:  1,572

דירוג:
(דירוגים: 0)
כל התגובות ( 0 )
שם משתמש: אורח       (התחבר/הירשם למערכת)
Copyright©1996-2020, תפוז אנשים בע"מ   אקום