לביבות תפוחי אדמה לחנוכה: מבשלים עם ונו

 
 
 
 
בחר את גודל הנגן:
246 x 138
342 x 192
480 x 270
504 x 304


סגור
מאת:  חג לי חג
תאריך:  11.11.13
סיפרתי שבילדות מאוד אהבתי את הלביבות תפוחי אדמה של חנוכה. בכיתה ב', ג', ד', משהו כזה, הכנו את הלביבות האלה יחד עם ההורים או עם המטפלת (בקיבוץ). לילדים זה כייף גדול לבשל עם אמא ו/או אבא, אז הנה ...
המשך
סיפרתי שבילדות מאוד אהבתי את הלביבות תפוחי אדמה של חנוכה. בכיתה ב', ג', ד', משהו כזה, הכנו את הלביבות האלה יחד עם ההורים או עם המטפלת (בקיבוץ). לילדים זה כייף גדול לבשל עם אמא ו/או אבא, אז הנה מתכון כל כך פשוט וטעים ללביבות תפוחי אדמה. פנקו את ילדיכם, ותכינו איתם לביבות לחנוכה.
כמה דברים לגבי הסרטון: (1) לא חייבים לשים אספטידה או בצל בלביבות, הם מאוד טעימות גם בלי. (2) כדאי לטגן את הלביבות על להבה בינונית בעוצמה בינונית, לא מאוד חזקה, כדי שלא יהיו מוכנות מהר מדי בחלקן החיצוני, ובפנים עדיין לא יהיו עשויות. (3) רציתי גם לומר שכל כך מיותר לשים ביצים בלביבות, זה ממש לא נחוץ! הקמח והעמילן של התפוח אדמה יוצרים את ה"דבק" שמאחד את הלביבה כך שבאמת אין צורך בביצים, והלביבות יוצאות מצויינות.
חג שמח!
סדנת בישול, סדנאות בישול, קורס בישול, מתכונים הודים, אוכל הודי, מתכונים צמחוניים.
יוגה של אהבה

http://www.yogaoflove.org

סגור
צפיות:  610

דירוג:
(דירוגים: 0)
כל התגובות ( 0 )
שם משתמש: אורח       (התחבר/הירשם למערכת)
Copyright©1996-2020, תפוז אנשים בע"מ   אקום