איזה גבינות הולכות עם אפטר שוק??

איזה גבינות הולכות עם אפטר שוק??

סתם סתם..
שאלה לי אל כל המלומדים וכן אל כל המלומדים פחות היום!!! סוף סוף היום!!!! סיננתי את האלכוהול מהקליפות - הוספתי אותו למים עם סוכר על אש קטנה וביקקטי את הלימונצ'ולו האגדי שלי!!!!! יש לי לימונצ'ולו בייתי משלי - 2 ליטר של איכות!!!! מה אני עושה איתו עכשיו - מכניס לפריזר או למקרר???? וכן, לכמה זמן??????? ודרך אגב - אפשר לאכול דגים עם יינות לבנים ופליימינג לימבורג'יני?? ?? סתם
יום טוב לכולם!
 
אמ... לא בדיוק

המסתי את הסוכר בתוך המים ואז אחרי שכיביתי ת'אש הוספתי ת'אלכוהול אבל העסק היה חם - לא קריטי - יצא טוב!!!! רק שאלה לי - אם זה מתוק מידיי, ישנה אופציה לדלל אותו בעוד מים??? יעני שוב את כל התהליך??
 

fazer_1000

New member
אגב- יכול להיות עובש בלימונצ'לו?

אמא שלי הכינה לפני איזה שנה בערך... אולי יותר אולי פחות... הקיצר אתמול ראיתי אותו בפריזר וכשהזזתי אותו ראיתי שהוא: א: קפא! בחלקו העליון... ב: הופיעו נקודות אפורות/ירוקות חאקי כאלה, כמו של עובש... יכול לקרות? אגב- אייריש קרים פתוח יכול להיות מקולקל? הוא שמור בבאר ביתי כזה, בתנאים טובים סה"כ אבל כשהסתכלתי אתמול אז כשפתחתי את הפקק שלו כולו היה מכוסה פירורים יבשים כאלה...
 
למעלה