האם אתם מזמינים משלוחי אוכל ???

AVIKO13

Well-known member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
 

יעיש התימני

Active member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
אני יודע לבשל. אני גם מקפיד שיהיו לי באופן קבוע במקפיא שקיות של ירקות קפואים, נקניקיות תוצרת הקצב שלידי. רצוי תמיד שני בצלים ואולי כמה עשבי תיבול ואתה מסודר ללא משלוח - חצי שעה גג, אם אתה גם מכין פסטה.
 

אלפיני

Well-known member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
מה הבעיה לבשל משהו? לוקח לי הרבה יותר מהר וזול להכין בשר או קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה מאשר להמתין למשלוח.
 

קירשנבאום8

Well-known member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
יום-יום פיתה עם חביתה, יום כן יום גם כן חביתה עם פיתה. רק ביום שבת יש הפתעה: פיתה עם פיתה בתוכה
 

dory30

Well-known member

האם אתם מזמינים משלוחי אוכל ???​

לא הזמנתי כבר שנתיים. בשש השנים האחרונות קפצתי 3 דרגות קדימה בבישול. מלהכין סלט פירות ואורז במיקרו, כבר הכנתי מרק, ארבעה סוגי בשרים שונים, פסטות, דגים ומחר לראשונה לזניה חלבית. עם זאת, קרה שאספתי דברים ממסעדות ומקומות אוכל שונים.
 

Harrington

Well-known member
מנהל

האם אתם מזמינים משלוחי אוכל ???​

מאחר ולא מספקים באזור מגורי שירות כזה, התשובה שלילית :). אבל אין שום בעיה מיוחדת לקפוץ למסעדה ולקחת 'טייק אוואי', גם אם רשמית זה אסור.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
שמתם לב שהפיצות נהיו יקרות ודקות? אני זוכר שהם היו זולות יותר ועבות יותר.
 

ai27

Well-known member
בעיקרון איני נגד ואני מבין שלענף הזה לא קל

אבל נניח שאתה רעב ב-20:00
שעה ומשהו עד שיגיע
מחיר מטורף בשמיים
איכות - לפעמים הביקורות מפחידות ואפילו אם המשלוח איכותי הדרך לא עושה טוב לאוכל .
גם כל מיני דברים קטנים כמו קופסה של טבעות בצל ששמו על ציפס פתוח בלי לסגור כל אחד בנפרד.
תשלם גם עלות משלוח ( ויש מי שאומר עוד טיפ לשליח )
בקיצור
כבר עדיף פיתה עם חביתה חמה וטרייה.
1. אני גר בקריות: שפע מסעדות, ובלי בעיות חניה.
בערב אני מעדיף להזמין ולאסוף (בעיקר פיצה - פעם בשבוע או פחות).
2. אחותי גרה בתל-אביב: שפע מסעדות אבל אין חניה, ולרוב התושבים אין רכב
אז מסתמכים בעיקר על משלוחים.
3. בעבודה שלי - לנסוע ולחזור ממסעדה לוקח רבע שעה לכל כיוון. כולל המתנה למלצרים ולחשבון - זה יוצא 50 דקות יותר מלהזמין,
אז עדיף להזמין באופן מרוכז (לרוב חומוס או מסעדה יפנית, פעם בשבוע), ולהתחלק בעלות המשלוח (או לשלוח עובד אחד שיביא לכולם).

ממקומות מפוקפקים או שפישלו בעבר - לא מזמינים יותר.
לכן בעיות איכות זה לא עניין נפוץ.

אומלט בערב זה נחמד - ואני גם מכין דג סלמון ליד.
קל להכנה, טעים, ובריא, אבל נחמד לגוון.
 

איציק5111

Well-known member
1. אני גר בקריות: שפע מסעדות, ובלי בעיות חניה.
בערב אני מעדיף להזמין ולאסוף (בעיקר פיצה - פעם בשבוע או פחות).
2. אחותי גרה בתל-אביב: שפע מסעדות אבל אין חניה, ולרוב התושבים אין רכב
אז מסתמכים בעיקר על משלוחים.
3. בעבודה שלי - לנסוע ולחזור ממסעדה לוקח רבע שעה לכל כיוון. כולל המתנה למלצרים ולחשבון - זה יוצא 50 דקות יותר מלהזמין,
אז עדיף להזמין באופן מרוכז (לרוב חומוס או מסעדה יפנית, פעם בשבוע), ולהתחלק בעלות המשלוח (או לשלוח עובד אחד שיביא לכולם).

ממקומות מפוקפקים או שפישלו בעבר - לא מזמינים יותר.
לכן בעיות איכות זה לא עניין נפוץ.

אומלט בערב זה נחמד - ואני גם מכין דג סלמון ליד.
קל להכנה, טעים, ובריא, אבל נחמד לגוון.
היתה לי חברה בקריות ואני לא זוכר שיש שפע של מסעדות? חניות יש יותר מתל אביב אבל גם קצת בעייתי לא?

איזור המסעדות שלכם בקרית חיים נכון? אין שם מי יודע מה חניה
 

shaycn23

Well-known member
תודה לך שהזכרת לי למה אני לא מזמין יותר משלוחי אוכל.
תוסיף את הבדיחה הזו שהם שוכחים חלק מההזמנה או מבלבלים עם הזמנות אחרות..סיוט.
 

יעיש התימני

Active member
תודה לך שהזכרת לי למה אני לא מזמין יותר משלוחי אוכל.
תוסיף את הבדיחה הזו שהם שוכחים חלק מההזמנה או מבלבלים עם הזמנות אחרות..סיוט.
לא נעים, אבל החלטנו לעזור לענף. הזמנו משהו "גוטה גוטה" נאמר, ששולחים משלוחים רק בסופ"ש [ חמישי-שישי] ומיטב שבמיטב. נעשתה הזמנה, המחיר נראה ראוי, אבל מה שקיבלנו עורר בנו יפחת צחוק, או שיעול בכי. החוצפה, החוצפה.
אמ-מה התקשרנו למקום אחר, בלי דאווין של "מסעדת פאר". שילמנו אותו הדבר ואכלנו 4 ימים אוכל ימתיכוני, עם רקע עירקי חזק ואהוב, נגיעה סורית ולטיפה פלסטינית, כמו שצריך.
 

shaycn23

Well-known member
לא נעים, אבל החלטנו לעזור לענף. הזמנו משהו "גוטה גוטה" נאמר, ששולחים משלוחים רק בסופ"ש [ חמישי-שישי] ומיטב שבמיטב. נעשתה הזמנה, המחיר נראה ראוי, אבל מה שקיבלנו עורר בנו יפחת צחוק, או שיעול בכי. החוצפה, החוצפה.
אמ-מה התקשרנו למקום אחר, בלי דאווין של "מסעדת פאר". שילמנו אותו הדבר ואכלנו 4 ימים אוכל ימתיכוני, עם רקע עירקי חזק ואהוב, נגיעה סורית ולטיפה פלסטינית, כמו שצריך.
עכשיו בקורונה התרבו בעלי העסק שעובדים מהבית ומבצעים משלוחים וזה בלאגן.
אתה לא יודע מאיפה זה תכלס מגיע, אם זה כשר או לא, אולי זה ישב שבוע בחוץ..
מעדיף להזמין ממקומות מוכרים אבל עכשיו בקורונה הבנתי שיש חברות שמעבירות את ההזמנות לחברות תיווך שמבצעות
את ההכנה של ההזמנה והמשלוח. ככה שאם הזמנת למשל ב'קפה קפה', אז תקבל את ההזמנה מאיזה מטבח שיושב באיזה חור
שהוא בכלל לא קפה קפה וההזמנה לעיתים לא דומה בכלל למה שמגישים במסעדה או במשלוחים הרגילים של לפני הקורונה.
 

AVIKO13

Well-known member
עכשיו בקורונה התרבו בעלי העסק שעובדים מהבית ומבצעים משלוחים וזה בלאגן.
אתה לא יודע מאיפה זה תכלס מגיע, אם זה כשר או לא, אולי זה ישב שבוע בחוץ..
מעדיף להזמין ממקומות מוכרים אבל עכשיו בקורונה הבנתי שיש חברות שמעבירות את ההזמנות לחברות תיווך שמבצעות
את ההכנה של ההזמנה והמשלוח. ככה שאם הזמנת למשל ב'קפה קפה', אז תקבל את ההזמנה מאיזה מטבח שיושב באיזה חור
שהוא בכלל לא קפה קפה וההזמנה לעיתים לא דומה בכלל למה שמגישים במסעדה או במשלוחים הרגילים של לפני הקורונה.
מה????????
עכשיו עוד יותר השתכנעתי לא להזמין אם מישהו אחר מכין את ההזמנה באיזסשהו חור.
 

shaycn23

Well-known member
מה????????
עכשיו עוד יותר השתכנעתי לא להזמין אם מישהו אחר מכין את ההזמנה באיזסשהו חור.
זה נקרא 'מטבחי ענן' או 'מסעדות רפאים'.
 

יעיש התימני

Active member
עכשיו בקורונה התרבו בעלי העסק שעובדים מהבית ומבצעים משלוחים וזה בלאגן.
אתה לא יודע מאיפה זה תכלס מגיע, אם זה כשר או לא, אולי זה ישב שבוע בחוץ..
מעדיף להזמין ממקומות מוכרים אבל עכשיו בקורונה הבנתי שיש חברות שמעבירות את ההזמנות לחברות תיווך שמבצעות
את ההכנה של ההזמנה והמשלוח. ככה שאם הזמנת למשל ב'קפה קפה', אז תקבל את ההזמנה מאיזה מטבח שיושב באיזה חור
שהוא בכלל לא קפה קפה וההזמנה לעיתים לא דומה בכלל למה שמגישים במסעדה או במשלוחים הרגילים של לפני הקורונה.
אשר על כן
רב האוכל שאנחנו אוכלים מגיע מהבית שלנו.
אם כבר נזמין, אז נזמין מהעיראקי ההוא, וזהו.
 
למעלה