דרך אגב, יש עכשיו לקנות מייכלי פסטיק מדליקים
עם כל מיני פטנטים- למשל כלי שבחלק העליון יש כמו מגשית עם סכין\מזלג ו מייכל קטנטן לרוטב של הסלט..
הבת שלי ( שמתחילה ללמוד עוד שבוע ) לקחה איתה השנה לעבודה אוכל ככה- בחלק התחתון ירקות כמו חסה ושאר עלים, מלפפון, גזר מגורר, פלפלים.. למעלה בחלק העליון שמה ירקות " עדינים" כמו עגבניות, פטריות... במייכל הקטן קצת שמן\לימון\מלח פלפל... לפני שאכלה עירבבה הכל יחד במייכל הגדול.
יש כאלו מייכלים עם חלוקה, אז יחסית קל לקחת, והדברים לא מתערבבים ו\או נרטבים, והאוכל נשמר מעולה.
הדבר היחידי- זה דורש אירגון מראש בבית. לבשל, לחתוך ירקות וכ"ו.... אבל בסופו של דבר זה הכי חסכוני, הכי " בטוח" והרבה פעמים גם הכי טעים.