אנג'יירה

בעניין כשרות לפסח.

בעצם , גרעיני טף אינם חיטה, והם אמורים להיות כשרים לפסח. אבל כיצד נהגו באתיופיה? מהן המצות שאכלו שם?
 

shlala1

New member
את האמת אני לא מסוגלת לאכול אינג'רה

יותר מפעם בשבועיים או משהו כזה. אמא שלי אלופה באינג'רה ויוצא לה מאוד טעים אבל, אני לא רגילה לאכול את זה כל יום . עכשיו בכלל נפתחו פה בירושלים יותר ויותר מסעדות של אוכל אתיופי ואנחנו מעדיפים לקנות פעם ב..... ולא להכין. הבנות שלי מתות על אינג'רה, ובעלי היה מת שאני אדע להכין אינג'רה אבל, מה לעשות שאני
ולא קולטת איך הם עושים את זה (הוא בטח חשב לעצמו " איזה כייף לי אני מתחתן עם אתיופית אז אני אוכל הרבה אינג'רה" אז זהו שלאאאאאאאאאא
).
 

shlala1

New member
ושכחתי לציין שאני חולה על לחם עם

צימוקים ואגוזים
 
למעלה