אני צריך דחוף מתכון פרווה

אני צריך דחוף מתכון פרווה

ל`קינוח` בלי הרבה סוכר שיהיה מהיר וקל להכנה אם מוצרים זמינים. . . . . . . . תודה לכולכם מראש. . .
 
גלידה פרווה טעימה וקלה

אם אני לא טועה, של הרברונן רכיבים: 1 קצפת ריץ´ 5 ביצים מופרדות חצי כוס סוכר 4 כפות ברנדי טוב 1 מיץ פריגת קטן באיזה טעם שאוהבים אופן הכנה: מקציפים הריץ´ בקערה אחרת מקפיצים החלבונים עם הסוכר בקערה אחרת מערבלים היטב החלמונים, הברנדי והפריגת מאחדים התערובות בקיפול מקפיאים ונהנים הערות: לשים מעל רוטב יין או רוטב נענע תענוג
 
צודקת. . .

בואי נחזור לשאלה הראשונה. . . מתכון לקינוח . . . בבקשה . . . בלי הרבה סוכר >לא שמנת. . . ולא פירות. . < משהו מענין וקל. . . . תודה. . . .
 

הקורנת

New member
אולי תפוחי עץ אפויים עם...

קינמון בתנור???
 
יאמי ../images/Emo3.gif

עם צימוקים, קצת סוכר חום, ברנדי. קאוואבנגה! היינו הך עם אפרסקים, בננות... מה לגבי סורבה? או כדורי שוקולד אבל עשויים מתמרים (התכנון שלי לאח"כ
)
 

הקורנת

New member
אפשר גם....

לגרד בפומפיה גזר, להוסיף מעט תמצית רום, צימוקים ומיץ מ2 לימונים או תפוזים. לשים כשעתיים במקרר.... טעים...
 

מאקי

New member
אגסים מבושלים ביין

אגסים מבושלים ביין רכיבים: (ל8 מנות) 8 אגסים טריים קלופים 4 כוסות יין אדום 2 מקלות קינמון 3/4 כוס סוכר מיץ מלימון אחד "סרט" מקליפת לימון 2 מקלות וניל חצויים לאורכם 1 עלה דפנה 3 תרמילי הל כתושים אופן הכנה: שמים בסיר את היין, הסוכר, מיץ הלימון וקליפת הלימון והתבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי כ15 דקות. מוסיפים את האגסים ומבשלים כ20 דקות, עד שהאגסים מתרככים מעט. מוציאים את האגסים בכף מחוררת ומוציאים גם מחצית מהנוזלים. מבשלים את הנוזלים בסיר על להבה גבוהה, עד שהנוזל מצטמצם לסירופ סמיך וקרמלי מעט. מחזירים את האגסים לסיר עם הסירופ. מבשלים על להבה נמוכה, ומגלגלים את האגסים בתוך הסירופ כ-3 דקות, עד שהם מזוגגים בסירופ. מוציאים, ומגלגלים באגוזים מסוכרים וקצוצים. או פורסים כמניפה כלומר פרוסות עד העוקץ בלי ממש לחתוך עד הסוף........ ולסדר בצלחת. להגיש עם כדור גלידה וניל או לא מקור: אהרוני
 
למעלה