בוקר טובבבבבב

מוקהה22

New member
בוקר טובבבבבב


נכנסתי לכתבה בגלל התמונה ו,,
דווקא על אוהבי החריף כמעט ולא כתבו ,,,,,,http://www.mako.co.il/food-cooking_...51006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1758979194


אני מאלה שאוהבים להאזין לרדיו,,, ובמיוחד לתוכניות הבוקר,
אני מכורה מזה שנים ל-פנינה בת צבי (רדיו ת"א 103) היא ממש עוזרת לי לקום ולהתנהל בבוקר,, ( שעות 6-7)
יש לה כמה פינות בתוכנית, וגם קטעי מעברונים, אחד הקטעים הוא הנעימה מתוך הסרט > הטוב הרע והמכוער,
איך שהמנגינה מתחילה, בא לי להגביר ווליום,

https://www.youtube.com/watch?v=H-zovOOOSM0

ואני לא מאלה שאוהבות להאזין בקול רם, לא למלל ולא למוזיקה, היות שאני עוסקת בעוד משהו במקביל ( בנוסף להאזנה) בשבילי רדיו אמור להיות ברקע.
בין לבין היא עושה הפסקה קטנה, ומודיעה באילו ארצות / מדינות מאזינים עכשיו (דרך האינטרנט) תמיד מקריאה את המדינות (שהן רבות) והיום היא הפתיעה והוסיפה > וגם באיחוד האמירויות

אגב, פעם ב ,,מישהו מחליף אותה , ו,,, זה לא אותו דבר בשבילי, :-הוא יכול להקריא בדיוק אותו טקסט, אבל לאוזני זה נשמע אחרת,
בעבר הרחוק היא היתה משדרת שעתיים, אח"כ הורידו לה ל-שעה,, ובזמנו זה מאוד איכזב אותי, ואפילו כתבתי לה מכתב, כמה אני מעריצה אותה, ונהנת להקשיב לה, ולבסוף לא שלחתי. לאחר הרבה זמן נתקלתי בה בפייס, ושלחתי לה את המכתב, והיא ענתה לי לאחר הרבה זמן, בשתי מילים >"תודה רבה" וזהו. קצת התאכזבתי מהתגובה הקצרה, אבל,,,,,, זה לא הפריע לי להמשיך להעריץ אותה




 
בוקר אור מוקה, בוקר טוב פורום


מסקנות המחקר הזה מפתיעות למדי.קראתי את הכתבה רק ברפרוף, ואני אוהב חריף אבל שונא רכבות הרים, אוהב מרירות אבל עוד לא ניצפו אצלי סימני פסיכופתולוגיה, ותמיד תעבתי את כל סוגי הוודקה בטעמים...

אני בטוח שכל בחירה שאנחנו עושים מעידה על האישיות שלנו וזה נכון לדעתי בכל התחומים, אבל הוצאת המסקנות כאן מפתיעה למדי.

לא ידעתי שפנינה בת צבי עדיין משדרת... מדהים. אני זוכר אותה משנת 72 או 73, להערכתי. חברה משותפת הכירה בינינו והיא הזמינה אותי להתארח בתכנית שלה עם תקליטים שהבאתי מחו"ל ועדיין לא הגיעו לתקליטיה של גלי צה"ל, נדמה לי, וזו היתה הפעם הראשונה בחיי שעליתי לשידור... אני חושב שהייתי אורח קצת ביישן מדי, אבל האירוח ההוא השאיר אותי עם טעם של עוד.

...ואני מוקסם מהעובדה שהרדיו לא איבד מקיסמו.

 

סקטור 27

New member
גם אני, בדיוק כמו אורי

אוהבת חריף ושונאת רכבות הרים ובטח ובטח ששונאת תשומת לב.
אוהבת מר (מי טוניק לא נראה לי שטעמתי, אבל קפה, תה, צנון, אשכוליות לבנות, עשבי תיבול מרירים, והבפנים של גרעיני הדרים), אבל אני לא מודעת לפסיכופתיות או לצד אפל שלי.
טעם הוודקה האהוב עלי הוא - וודקה.
&nbsp

 
אז יש עוד משהו שאולי תאהבי... בחנויות תבלינים יש לפעמים מה

שהם קוראים שקדים מרים - קצת יותר קטנים מהרגילים, עם מרירות נעימה - וכשיש ממש מזל, אפילו חרצנים של משמש, שזה בגלל מעדן, קלויים או סתם מיובשים אחרי שהות ממושכת במקרר.

 

צליליתה

New member
העפת אותי למחוז ילדות רחוק

או מחוז אחר, לא ממש זוכרת שאכלו אצלנו בבית, ולא מצליחה לזכור איפה כן אכלו
שנים שלא דגמתי, זה באמת טעים. צריכה לחפש לי
 
זו היתה אחת הדילמות האכזריות של ילדותנו, לשחק בגוגואים

&nbsp
או לפצח אותם עם אבן ולאכול את הבפנוכו.
&nbsp
&nbsp

 

צליליתה

New member
לפעמים הגוגו מפוצח מעצמו, ואז אין לבטים - אוכלים

אני לא מצליחה להזכר היכן טעמתי שקדים מרים לראשונה
 
נדמה לי שלחולי סוכרת יש נטיה לאהוב טעמים מרירים. אולי זה

ייתן לך כיוון.

 

צליליתה

New member
אני לא חולת סכרת

בזמנו, אחות בקופת חולים אמרה שמהנסיון שלה, חולי סכרת אוהבים מתוק. לא רק אוכלים הרבה מתוק, אלא אוהבים.
מריר, לא בהכרח הטעם, ב ה הידיעה החביב עלי, אבל התלהבתי מהתיוג כפסיכופטית.
 
בוקר טוב מוקה וכולם


אני אוהבת חריף ומתוק. מה זה אומר עליי?
חריף אבל לא יותר מדי. כזה פיקנטי שלא מוציא עשן מהאוזניים ומתפוגג דקה אחרי שסיימתי לאכול. אותו הדבר עם המתוק. לא מתוק מדי כזה שגורם לחנק. מתוק במידה שמשאיר בפה טעם של עוד...
מעניין מה הפסיכולוגים יגידו על זה. אבל לא אוהבת שום דבר שיש בו מרירות. אוהבת לימון אבל גם כן במידה. גם את החומץ במידה. בעצם, מלבד דברים מרים אני אוהבת את כל הטעמים

ותוך כדי שאני מקלידה אני שומעת את השיר הבא:

שיהיה לכולנו יום סוכר


 
האמת? לא ממש איכפת לי


אני הפסיכולוגית הכי טובה של עצמי וגם של אחרים.
זה רק בקטע כזה של סקרנות אם גם הם חושבים מה שאני חושבת על עצמי
 
למעלה