בוקר טוב - שאלה לגבי סלמון בתנור
אני מפשירה את הסלמון הקפוא במים עם לימון ואח"כ בתיבול קל ובשמן זית שמה עם נייר כסף בתנור. הסלמון יוצא מצוין חוץ מבעיה אחת. רואים עליו כתמים או נקודות לבנות של השומן של הסלמון. הבעיה היא אסטטית בלבד. אני רוצה להכין סלמון לארוח בשבת ונראה לי לא אסטטי להגיש אותו עם הנקודות הלבנות הללו של השומן. מכירים את הבעיה? יש פיתרון? המון תודה.
אני מפשירה את הסלמון הקפוא במים עם לימון ואח"כ בתיבול קל ובשמן זית שמה עם נייר כסף בתנור. הסלמון יוצא מצוין חוץ מבעיה אחת. רואים עליו כתמים או נקודות לבנות של השומן של הסלמון. הבעיה היא אסטטית בלבד. אני רוצה להכין סלמון לארוח בשבת ונראה לי לא אסטטי להגיש אותו עם הנקודות הלבנות הללו של השומן. מכירים את הבעיה? יש פיתרון? המון תודה.