בוקר טוב - שאלה לגבי סלמון בתנור

בוקר טוב - שאלה לגבי סלמון בתנור

אני מפשירה את הסלמון הקפוא במים עם לימון ואח"כ בתיבול קל ובשמן זית שמה עם נייר כסף בתנור. הסלמון יוצא מצוין חוץ מבעיה אחת. רואים עליו כתמים או נקודות לבנות של השומן של הסלמון. הבעיה היא אסטטית בלבד. אני רוצה להכין סלמון לארוח בשבת ונראה לי לא אסטטי להגיש אותו עם הנקודות הלבנות הללו של השומן. מכירים את הבעיה? יש פיתרון? המון תודה.
 

ציפהלה

New member
לדעתי אין פתרון

אני גם מתבלת ביין לבן ומנקדת בפלפל שחור שלם - ליופי.
 
תשתדלי לא לטפטף מיץ לימון על

נתחי הדג, מפני שהלימון הורס את שומן האומגה הטוב שבדג וחבל. אין לי פיתרון לבעיה שציינת - גם לי קורה כך. זה לא פוגם בטעם של הדג.
 
אין מה לעשות זה החלבונים שבדג שבזמן

הבישול יוצאים החוצה. תנסי לפני ההגשה לפתוח את נייר הכסף ולהוריד את השכבה הלבנה בעדינות עם סכין או כף.
 
למעלה