בישול🍕🏺🍳🍲🥗

raya

Well-known member
וזה לא רק חצילים מטוגנים,
יש פלפל מטוגן, וסלט גזר, קינואה.
בשישי שבת לדעתי אוכלים יותר מאכלים שומנים וממולחים.

מוספים שמן לסלט גזר, וגם לקינואה. לא בהכרח רק בטיגון.
זה משהו אחר, חשבתי שהכוונה לטיגון. לא "סופרת" שמן לסלט , שמה מעט מאוד ובדרך כלל שמן זית.
 

mיטלמן

Well-known member
אני משתמשת בחציליה באופן קבוע להכנת סלט חצילים במיונית (תוצרת עצמית, מעולם לא קניתי מיונית). כמו כן קולה פלפלים על החציליה.
ממליחה את החצילים לפני טיגון או לפני הכנת רטטוי, סוחטת, אבל מטגנת את הפרוסות ולא אופה אותן בתנור.
בן הזוג העירקי לא "רגיל" לחצילים אפויים.
תודה.
אני אופה, אבל אין על חציל מטוגן טרי, ישר מהמחבת, בזוק מלח
על לחם טוב וטרי.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
אני משתמשת בחציליה האופן קבוע להכנת סלט חצילים במיונית (תוצרת עצמית, מעולם לא קניתי מיונית). כמו כן קולה פלפלים על החציליה.
ממליחה את החצילים לפני טיגון או לפני הכנת רטטוי, סוחטת, אבל מטגנת את הפרוסות ולא אופה אותן בתנור.
בן הזוג העירקי לא "רגיל" לחצילים אפויים.
תודה.​
וזה לא רק חצילים מטוגנים,
יש פלפל מטוגן, וסלט גזר, קינואה.
בשישי שבת לדעתי אוכלים יותר מאכלים שומנים וממולחים.
לא מכירה סלט גזר או קינואה שמטגנים.
ולא חושבת (לפחות לא אצלנו) שביום שבת אוכלים מאכלים שומניים או מלוחים יותר מאשר בימות השבוע.
אנחנו במשך השבוע אוכלים את מה שנשאר משבת, עד שמסיימים, ואז מכינה תבשילים חדשים.​
מוספים שמן לסלט גזר, וגם לקינואה. לא בהכרח רק בטיגון.
אני אופה, אבל אין על חציל מטוגן טרי, ישר מהמחבת, בזוק מלח
על לחם טוב וטרי.​
יאמי אין על חציל חם מהמחבת.
 
למעלה