לדעתי?
כל מה שיש לו הרבה עבודה שאיננה ליד האש - טוב. עוגיות בצק פריך נהדרות - ללוש, לרדד, לעשות צורות, לסדר על התבנית, לפזר סוכר וניל, ולתת לה לעשות כמה שיותר - גם אם יוצא עקום וחתוך. טעים יהיה בכלח מקרה! עוגות שיש בהם הרבה שלבים של ערבוב. עוגות של פרי וג'לי - כי חותכים ומסדרים את הפרי - וזו עבודה אמנותית וכיפית - שלא לדבר על לשפוך את הג'לי (על הכל כולל העוגה) ולטעום גם. סלטים - אם יש הרבה ערבוב וחיתוך של דברים שהם יכולים עם סכין לא חד אני מאוד אוהבת ליהיות עם הגדולה במטבח!