ברטה סנט אנטון

kinks

New member
ברטה סנט אנטון

לבסוף יצא לי לטעום את הגראפה מבקבוק שקניתי לפני יותר משנה.
איפשהו יצאתי דיי מאוכזב, היא מתקתקה, חנפנית מדי וחלקה מדי. עליי להודות שאני אוהב את הגראפות שלי עם מעט חספוס ומרירות. אני מבין למה אוהבים את הגראפה הזאת, למי שאוהב פרחוניות ומתוק היא אחלה. חנפנית נגישה וכאלה ולמי שחובב כמוני כהילים שנעים בין מון שיין לבין מקצועיות זה מעט מפוספס לפעמים כשזה עדין מדי.
 

Desert Seagull

New member
יצא לך לטעום את הגראפות של Nardini?

מסכים שהברטה הזו חלקה, נעימה, מתקתקה ומתחנפת, בדומה להרבה גראפות 'עולם דש'. בשנה שעברה ביקרתי בבסאנו דל גראפה וטעמתי גראפות של מזקקת נרדיני, אחת המזקקות המוכרות בצפון איטליה. הגראפות שלהם גסות יחסית, עשבוניות, פטרול וכד'. מספר איטלקים מבוגרים דיברו על הגראפה הזו בערגה ביחס לאלו של פולי/ברטה.
&nbsp
ניתן לומר שהכי פחות סבלתי מזו המיושנת שבחוזק 50%. יכול להיות שמהגראפות של הבית הזה תהנה יותר. מה דעתך אגב על הגראפות של טומאסי?
 

kinks

New member
לא זוכר אם טעמתי טומאסי לאחרונה

אני גם לא תמיד נהנה מהשוברי שיניים, אני אוהב את המקום טוב באמצע.
למשל
Borgo Antico San Vitale
שכעת המחיר שלה ירד באיזה 200 ש"ח בדרך היין זאת גראפה ממש כלבבי.
אני גם מחבב את הסארפה של פולי, היא מעודנת ונעימה אך לא בטירוף.
הברטה הזאת פשוט נשית ומתחנפת מדי, כנראה אאלץ לגמור את הבקבוק מהר.
 
אם אתה כל כך סובל מהברטה

אני אבוא לקראתך ואעזור לך לשאת בעול ובסבל.
אפילו מוכן לפטור אותך מעונשה של זו, ללא כל עמלה.
&nbsp

&nbsp
אחלה גראפה.
 

kinks

New member
תודה על ההצעה המפתה

אם כבר הייתי מחליף אותה במשהו מחוספס יותר.
 
למעלה