ג'חנון לשבת

milca

New member
ג'חנון לשבת

שבת שלום, אני בטוחה שכולכם בארוחת שבת, אבל מנסה את מזלי בכל זאת. קניתי ג'חנון של שלושת האופים והפשרתי אותו...אבל...שכחתי כיצד יש להכינו על מנת שייצא הכי טעים שאפשר. מישהו יכול לכתוב לי מה לעשות? מה למרוח בסיר? על כמה מעלות לשים בתנור ועוד... תודה, ובאמת שבת שלום לכולכם, מילכה.
 

m i c h a l i

New member
אני לא מורחת כלום

מניחה פרוסות לחם/חלה בתחתית הסיר מעל שמה נייר אפייה (שלא ידבקו הג'חנונים ללחם) ומעל את הג'חנון 100 מעלות או פלטת שבת ל 10-12 שעות (תלוי בתנור)
 

milca

New member
תודה מיכלי../images/Emo24.gif ואיך את מכינה את

החמינדוס? (הביצים החומות הנהדרות של הג'חנון?
 

m i c h a l i

New member
מבשלים את הביצים

בסיר עד שהן הופכות לקשות ואז מניחה אותן על הג'חנון (לפני האפייה) או על נייר אפיה נוסף... הביצים יוצאות חומות וטעימות
 
למעלה