גיוון במזון וקצת פינוק

odelial

New member
גיוון במזון וקצת פינוק

אני רוצה לפנק קצת את טרונצ'ו ולגוון לו את התפריט. חשבתי לקנות לו קצת, מדי פעם לבבות עוף כבד עוף, ואיברים פנימיים, ולתת לו קצת מדי פעם.
האם אני יכולה לתת לו את הבשר הזה נא או שבגלל שזה איברים פנימיים אני צריכה לטגן בלי שמן ובלי תבלינים עבורו?
תודה
 

Yukita

Active member
מנהל
מאכילים בבשר נא יצטרכו לאשר זאת אבל

למיטב הבנתי, חתולים (וגם כלבים) בנויים לאכול ולעכל בשר נא (שלא לומר נע). זה כמובן כולל את כל החלקים שטורף מהמשפחות הרלבנטיות יבלע גם בטבע.
&nbsp
הבעיה המרכזית, אם ישנה, היא כנראה לא בעובדה שמדובר בבשר נא, אלא בדיני הכשרות. כחלק מהשחיטה הכשרה, נדמה לי שיש המלחה מאוד אינטנסיבית של בשר. אז צריך לבדוק את הנקודה הזו...
 

odelial

New member
אוי, את צודקת, לא חשבתי על זה בכלל על ההמלחה, ועכשיו אני ..

בלחץ כי אני מאכילה את טרונצ'ו בחזה עוף כל יום (קצת כמובן), נא.
אני אברר עם הקצב אם גם את חזה העוף כפי שהוא במשקל ממליחים.
 

Yukita

Active member
מנהל
אם מדובר בכמות קטנה של פינוק ולא בארוחות

אני בספק שצריך ממש להכנס ללחץ מזה...

כמו הרבה דברים בחיים, גם זה תלוי בכמויות ובמידות.
 

odelial

New member
חזה עוף פעם או פעמיים ביום - תלוי כמה הוא מנדנד ועד

כמה אני עמידה לניג'וזים שלו..
כל פעם "חופן" - זה מצטבר, אבל הוא בריא ושמח, אני חושבת שאני אשרה את הבשר במים לפני שאני טוחנת ומגישה לו ואז חלק מהמלח ימס לתוך המים.
 
למעלה