גלידה תעשייתית לעומת גלידה של גלידריה

גלידה תעשייתית לעומת גלידה של גלידריה

אני אוכל גלידה גם בחורף למרות שאני לא מתלהב מזה באותה מידה כמו בקיץ

לטעמי בגלידת וניל ובגלידת אגוזים אין כול כך הבדל בין גלידה תעשייתית לגלידה של גלידריה

לעומת זאת בגלידת פיסטוק ההבדל הוא יותר מהבדל של שמיים וארץ.. זה הבדל של 180 מעלות

בגלידת פיסטוק תעשייתית יש טעם לוואי ממש איום ונורא וגם לא עושים את זה באמת מפיסטוקים

בגלידת פיסטוק של גלידריה הטעם טוב מאוד

דרך אגב פעם לפני 8 שנים גם גלידת פיסטוק תעשייתית היתה מעולה

אני לא יודע מה הסיבה לשינוי הקיצוני הזה.. אולי היום יש משו שמוסיפים לגלידה הזו שגורם לטעם המחריד
 
פעם היו רוב הגלידות - גלידות שמנת

זוכרים איך היה צריך גרזן בשביל לחפור בחבילה?
היום הכל מלא כל מיני חומרים והגלידה רכה במקרר.
כבר מזמן לא אכלתי גלידה איכותית מהסופר (אולי להוציא סוגים מאוד ספציפיים).
 
למעלה