דברים שבודקים

דברים שבודקים

למשל מרק שועית
כאשר אתה שם חצי קילו שועית לבנה על 3 ליטר מים , ומבשל שעה וחצי בדיוק .
להשרות את השועית במים כמובן בשעות היום לפחות 6 שעות .
ולמה כל זה ?
אנו רוצים לבדוק את עוצמת הציר של השועית אצלינו .
דהיינו עד כמה האור הפנימי של הלב בבואו בחיצוני מאיר השפעה לבנה .
ומכאן ניתן להסיק עד כמה כוח חי מפעם בנו ביחס ל-70 % מים בגופינו ,
ומשם עד כמה הוא מאיר ומתגבר לתוך מרחקי הגוף נפש רוח ,
וכמה כוח יש לנו להשפיע כמקור עוצמה אישי לבן חי .
שלוש ליטר כנגד השתלשלות בגשמי של סך החלטותינו האישיות ביחס למרחב המקיף .
שעה וחצי בישול על אש קטנה אחרי הרתחה , כדי לראות בשעות היחסיות את החידוש בין ה-א ל-ע בצמידות הגשמית וההתחדשות כקצב יציאת הציר מהשועית .
אילו הערכים הבסיסים לבדיקה כזו .
עד כאן הבדיקה
למתכון
תיבול : רסק עגבניות 100 גרם , בשביל העולם המלווה את ההתגברות .
מלח 5 קורט ,להשלים ולייצב מוח משאר הבריאה היכן אנו לא משיגים
פלפל שחור 3 קורט , ל-ושוב הפנימי של ערכי הנפש העכורים ,
3 טיפות טבסקו , שיהיה החלטות במידות בהתאמה למשתלשל בבישול
שלוש גזרים חתוכים ברוחב הזרת ומקולפים , להתגברות מרחב מלווה
שלוש תפוחי אדמה לבנים קלופים ובקוביות , לפנימיות הרוח לעומת ה-אד מה .
שיהיה בגזר ובתפוחי אדמה , היבט משתלשל מתחבר.
שלוש שיני שום חתוכים דק ומושכמים מעט , לתוספת נופח מחבר לגשמיות עם העגבניות .(העולם המתגבר )

הכנה
שועית מכוסה בשלוש ליטר מים , הרתחה ומעבר לאש קטנה .
הוספת מלח פלפל שחור וטבסקו
לאחר 20 דקות הוספת הגזר ותפוחי האדמה
10 דקות לפני השעה וחצי הוספת השום החתוך ומושחם למעט מוזהב .

אופציה במתכון :
בצל מקולף וחתוך דק וקטן , רק לבדוק שאין מספר עיניים בתוך הבצל בחלק הפנימי , רק עין אחת לבצל זה טוב במספר עיניים להוציא את החלק הפנימי עם ריבוי העיניים .
זהו
לדעת למה מבשלים ואיך ,
דוד
 
למעלה