דגים ותזונה אנטי דלקתית - שאלה.
אני מנסה להקפיד על תזונה כמה שיותר אנטי דלקתית ונעזרת במדד ה-IF של האתר nutritiondata. ראיתי שיש הבדל עצום בין דגי ים לבין דגי ים שגודלו בשבי (כמו סלמון למשל). הסלמון שנדוג מהים היה מאוד אנטי דלקתי ואילו הסלמון שגודל בבריכה היה מאוד דלקתי. ההנחה שלי היתה שזה עקב חומרים כימיים שמגדלי הדגים משתמשים בהם. בשאלה שלי היא האם זה תקף גם עבור דגים אורגניים? (מצד אחד גם הם גדלים בבריכות, אבל מצד שני הם אמורים להיות ללא כל אותם חומרים כימיים מזיקים.) באתר אין אבחנה בין דגים אורגניים ללא אורגניים, אז אשמח להבהרה בנושא. תודה רבה!
אני מנסה להקפיד על תזונה כמה שיותר אנטי דלקתית ונעזרת במדד ה-IF של האתר nutritiondata. ראיתי שיש הבדל עצום בין דגי ים לבין דגי ים שגודלו בשבי (כמו סלמון למשל). הסלמון שנדוג מהים היה מאוד אנטי דלקתי ואילו הסלמון שגודל בבריכה היה מאוד דלקתי. ההנחה שלי היתה שזה עקב חומרים כימיים שמגדלי הדגים משתמשים בהם. בשאלה שלי היא האם זה תקף גם עבור דגים אורגניים? (מצד אחד גם הם גדלים בבריכות, אבל מצד שני הם אמורים להיות ללא כל אותם חומרים כימיים מזיקים.) באתר אין אבחנה בין דגים אורגניים ללא אורגניים, אז אשמח להבהרה בנושא. תודה רבה!