דווחים קצרצרים שהצטברו לכדי מסה

צהריים תל אביבי- הבסטה ו The Bun מצוינות

ההרכב זוגי, בסטה תחילה ( בתמונה העיקרית- סטייק לבן)
בבסטה הוזמנה עיסקית <מאוד משתלמת> לי וטאפאס + בירה לבנזוג הפחות רעב-
העיסקית- משלמים על עיקרית ומקבלים 2 מנות טאפאס.
למנות הקטנות נבחרו שומר אפוי וסרדינים עם שום שתי המנות היו מצויינות - טעימות גם לעין וגם לחיך.
יחד איתן הגיעו 2 סוגי לחם טרי ואיכותי עם חמאה רכה.
למנה העיקרית הוזמן סטייק לבן וממליגה 79 ש"ח. הסטייק היה טעים אבל היה עליו תבלין עלים כנראה זעתר שלא התחבר לי. הממליגה הייתה בעצם תירס מחית עם חתיכות. טעים ביותר! (הרומני אמר שאף פעם לא זכור לו שראה ממליגה מתירס טרי ברומניה)
הטאפאס הנוסף 24 ₪ שהוזמן היה סינטה כבושה, מזמן לא יצא לי לאכול בשר כבוש ולרגע שכחתי כמה אני אוהבת, מייד התבצע טרייד- המנה העיקרית שלי תמורת הסינטה שלו.
ההחלפה הייתה משתלמת לשני הצדדים!
בירה פאולנר-25 ₪ קרה וטעימה.
לסיכום אחלה אוכל אחלה מקום אחלה שירות, משתלם. לרוץ!
אגב, בצעירותנו כזוג גרנו בבניין שבו שוכנת המסעדה. העלה זכרונות נעימים.
אחרי סיבוב שוק התיישבנו בדה באן. לא מאוד רעבים.
המקום ממש פיצי (הופתעתי). ישבנו על הדלפק הצופה למטבח, ארוחה + הצגה באותו מחיר. אחלה.
הוזמנו לי סלט אטריות שעועית 34 ש"ח ולו באן מפורק 39 ₪. תמחור מצוין.
הסלט היה מצוין טרי ומתובל כמו שאני אוהבת.
הבאן היה ממש טעים והבפנוכו בשפע רק שאני לא אוהבת אוכל מעוך כלומר לחמיה ספוגה שנהיית מושי. לקחתי ביס ראשון לפני ההתכווצ'צות ולמרות שאני מבינה שזה טעים אין מצב בשבילי. בעלי התמוגג ושיבח. נשתה גם תה קר 10 ש"ח חביב ( לטעמי יקר)
ביקורת אחת שלילית אבל ממש בקטנוניות- הוגש לנו סלטון כרוב שנשפך על הדלפק בזמן ההגשה ולא נוקה וגם לא היה נראה מספיק טעים וזכה להתעלמות. מכיוון שאני פריקית כרוב כבוש לעדותיו זה היה קצת מוזר איך הצליחו לגרום לו להראות מבאס ולא אטרקטיבי. ליושב אחר על הדלפק הוגשו חמוצים אחרים.
לסיכום- מומלץ טעים ונעים, שירות אדיב.
 
הסינטה הכבושה של הבסטה..

זו אחת המנות האהובות עלי בעולם.

בכל עסקית יש את הקונפליקט העז הזה של האם להזמין 2 מנות סינטה כבושה (כן!) או להזמין משהו אחר למען הגיוון (לא..).

שתי מנות סינטה איט איז.
 
מבינה לליבך...


 
בירה מלכה-המלצה

הפעם טרחנו לצלם למען קוראי הפורום.
ממש כיף לשבת שם, אוכל לא ניסינו.
חצי 20
שליש 15
בקבוק 12
רבעיה 44
 

FiReBall

New member
אני הגעתי פעם בשישי בערב

אמנם היה מלא באנשים, אבל מוזיקה מזרחית בעוצמה גבוהה, והרבה הרבה רעש.


לא החוויה הרגועה שהנוף שם דורש.
 
המבשלה כשרה

סגורה בשבת (נסגרת שישי בערב, נפתחת במוצ"ש כנראה, לא בדקתי)
הזמן בו אנו הולכים הוא שישי בשעות הצהריים המאוחרות. רגוע. לקראת שבת.
טרם נתקלתי בכזה מקרה.
מופעל לדעתי על ידי חברה מהקיבוץ (נמצא ביחיעם. לא בטוחה לגבי הצוות, אבל מרגיש ככה)
 
למעלה