צהריים תל אביבי- הבסטה ו The Bun מצוינות
ההרכב זוגי, בסטה תחילה ( בתמונה העיקרית- סטייק לבן)
בבסטה הוזמנה עיסקית <מאוד משתלמת> לי וטאפאס + בירה לבנזוג הפחות רעב-
העיסקית- משלמים על עיקרית ומקבלים 2 מנות טאפאס.
למנות הקטנות נבחרו שומר אפוי וסרדינים עם שום שתי המנות היו מצויינות - טעימות גם לעין וגם לחיך.
יחד איתן הגיעו 2 סוגי לחם טרי ואיכותי עם חמאה רכה.
למנה העיקרית הוזמן סטייק לבן וממליגה 79 ש"ח. הסטייק היה טעים אבל היה עליו תבלין עלים כנראה זעתר שלא התחבר לי. הממליגה הייתה בעצם תירס מחית עם חתיכות. טעים ביותר! (הרומני אמר שאף פעם לא זכור לו שראה ממליגה מתירס טרי ברומניה)
הטאפאס הנוסף 24 ₪ שהוזמן היה סינטה כבושה, מזמן לא יצא לי לאכול בשר כבוש ולרגע שכחתי כמה אני אוהבת, מייד התבצע טרייד- המנה העיקרית שלי תמורת הסינטה שלו.
ההחלפה הייתה משתלמת לשני הצדדים!
בירה פאולנר-25 ₪ קרה וטעימה.
לסיכום אחלה אוכל אחלה מקום אחלה שירות, משתלם. לרוץ!
אגב, בצעירותנו כזוג גרנו בבניין שבו שוכנת המסעדה. העלה זכרונות נעימים.
אחרי סיבוב שוק התיישבנו בדה באן. לא מאוד רעבים.
המקום ממש פיצי (הופתעתי). ישבנו על הדלפק הצופה למטבח, ארוחה + הצגה באותו מחיר. אחלה.
הוזמנו לי סלט אטריות שעועית 34 ש"ח ולו באן מפורק 39 ₪. תמחור מצוין.
הסלט היה מצוין טרי ומתובל כמו שאני אוהבת.
הבאן היה ממש טעים והבפנוכו בשפע רק שאני לא אוהבת אוכל מעוך כלומר לחמיה ספוגה שנהיית מושי. לקחתי ביס ראשון לפני ההתכווצ'צות ולמרות שאני מבינה שזה טעים אין מצב בשבילי. בעלי התמוגג ושיבח. נשתה גם תה קר 10 ש"ח חביב ( לטעמי יקר)
ביקורת אחת שלילית אבל ממש בקטנוניות- הוגש לנו סלטון כרוב שנשפך על הדלפק בזמן ההגשה ולא נוקה וגם לא היה נראה מספיק טעים וזכה להתעלמות. מכיוון שאני פריקית כרוב כבוש לעדותיו זה היה קצת מוזר איך הצליחו לגרום לו להראות מבאס ולא אטרקטיבי. ליושב אחר על הדלפק הוגשו חמוצים אחרים.
לסיכום- מומלץ טעים ונעים, שירות אדיב.