הזכרתן לי דג אז קניתי פילטים של מושט- איך אני

  • פותח הנושא amysh
  • פורסם בתאריך

amysh

New member
הזכרתן לי דג אז קניתי פילטים של מושט- איך אני

משדכת אותם לארוחה חלבית? ז"א- תנו נא מתכון שיתאים לארוחה חלבית.
בדר"כ אני אופה מושט בפפריקה, פטרוזיליה ורצועות גמבה אבל זה לא מתאים לארוחה חלבית.
תודה
 

22BB

New member
פילה דג אפוי עם חמאה ותבלינים של מקרומיק

http://www.mccormick.com/Recipes/Main-Dishes/Garlic-Herb-Tilapia

50 גר' חמאה רכה
1/2 כפית אבקת שום
1/2 כפית תבליו איטלקי
1/2 כפית אבקת חרדל
1/2 קילו פילטים של אמנון או כל דג אחר

1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל

להמיס את החמאה עם התבלינים.
להניח את הדגים על תבנית. לתבל במלח ופלפל.
למרוח את החמאה המתובלת על הדגים.
לאפות 10 דקות בתנור מחומם מראש ל 200 מעלות.

אני שמה חרדל ממש, אין לי אבקת חרדל.
ממיסה במיקרו אתהחמאה, או שילוב של חמאה ושמן זית, ומוסיפה לחמאה את השאר, גם את המלח והפלפל.
 

22BB

New member
את יכולה לטגן/לאפות את הפילטים ומעל רוטב שמנת

לטגן טיגון פשוט, הכי טעים שיש, עם קצתשמן זית על המחבת, העור למטה, לפזר קצת מלח, לכסות ולחכות על אז בינונית עד שהדג אטום ומוכן.
טעים בלי כלום, ואפשר רוטב שמנת.
לטגן קצת כרישה או הלבן של בצל ירוק, להוסיף שמנת מתוקה, מל"פ, לבשלכמה דקות ולהוסיף קצת ירוק של הבצל הירוק.
אפשר גם רק שמנת מתוקה ותבלינים.
 

amysh

New member
נשמע מעולה!

אזכור לפעם הבאה. אכלתי בקפה פובה בקניון הגדול פתח תקוה דג מעולה ברוטב שמנת חרדל, היה חמצמצ, פשוט מדהים!
 
למעלה