הי, איך היה? השוס

אמרלדה

Active member
הי, איך היה? השוס

אצלנו היו המיצים. הבן שלי הגיע מוקדם אתמול עם מכונת המיצים שלו. הכין קנקן מיץ גזר, קנקן מיץ סלק, קנקן מיץ פלפלים אדומים
קנקן מיץ תפוזים, קנקן מיץ תפוחים, קנקן מיץ ירוק שהורכב מסלרי, פטרוזיליה ומלפפון.

את הכל רחצתי מראש, לפי הוראותיו, עם סקוטש וסבון, בלי לקלף. את העלים באמבטיית סבון, כמובן.

כשסיים, "הכריח" כל אחד לטעום מכל קנקן מעט כדי להכיר את הטעם הנקי של המרכיב. אחר כך כל אחד הרכיב לעצמו כוסות מעורבות כרצונו, והיה מה זה טעים ומשעשע וצבעוני. כמובן, שמספיק רבע כוס מיץ תפוזים או תפוחים כדי שכל השאר יהיה טעים. כלומר, גזר וסלק טעימים בפני עצמם, פלפלים ומיץ ירוק שמחו לקבל תוספת טעמי פירות.

בסוף, מה שנשאר, הוכנס לקנקן אחד. מיץ מעורב. נשאר לנו להיום. סוף הדרך.

אז כן, היו פשטידות, מאפים, לזניות, גבינות קשות ולחמים טובים. החבר'ה אמרו שממש ממש היה חסר אוכל... קינחנו בעוגת גבינה ודובדבנים, אבל המיצים ייחדו את הערב, ואי
אפשר להגיד שהם לא שייכים לחג החקלאי הזה (הייתם צריכים לראות את הקערות הענקיות מלאות הפירות והירקות שחיכו לו על השיש). היה יופי.

מקווה ששרדתם את החום.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
איזה יופי! מתארת לעצמי את חווית הטעימה. אצלנו

היה נהדר, ארוחה חלבית קלילה בערב, שימור מענין של הרב שרלו (לותיקות שביננו, דרישת שלום מ"מממ"), כיף עם חברים שבאו לארוחת צהריים היום ועכשיו חזרנו מביקור לא מתוכנן של סבתות רבות שבילו את החג אצל הורי החצי.
 
למעלה