הכנת שוקולד ממרכיביו הבסיסיים
שלום. אני מנסה להכין שוקולד מהמרכיבים הבסיסיים שלו: עיסת קקאו וחמאת קקאו.
אני לא ממש יודע מה היחס הנכון בין חמאת קקאו לעיסת קקאו ואם סדר הכנסת החומרים משנה. אשמח לעזרה בנושא
שאלה נוספת: מה המחיר המומלץ לקילו של חמאת קקאו ועיסת קקאו?
ושאלה אחרונה: האם כדאי להוסיף לציטין לעידון המרקם? ואיפה אפשר לקנות?
שלום. אני מנסה להכין שוקולד מהמרכיבים הבסיסיים שלו: עיסת קקאו וחמאת קקאו.
אני לא ממש יודע מה היחס הנכון בין חמאת קקאו לעיסת קקאו ואם סדר הכנסת החומרים משנה. אשמח לעזרה בנושא
שאלה נוספת: מה המחיר המומלץ לקילו של חמאת קקאו ועיסת קקאו?
ושאלה אחרונה: האם כדאי להוסיף לציטין לעידון המרקם? ואיפה אפשר לקנות?