המלצה למרק ברוקולי :

שרון א77

New member
המלצה למרק ברוקולי :

מתכון למרק ברוקולי מעודן וטעים במיוחד :

המצרכים הדרושים:
שקית פרחי-ברוקולי קפוא, (800 גרם.)
(או פרחי- ברוקולי טריים לאחר בישול וריכוך מלא.)

4 כוסות מים

בצל בינוני -קצוץ גס .

1 שמנת -לבישול,(חשוב שתהיה קרה ,לאחר לילה במקרר.)

כפית מלח
חצי כפית אבקת-שום
1/4 כפית אגוז -מוסקאט .

ההכנה מהירה וקלה:
1.את הברוקולי הקפוא מכניסים לסיר עם המים ועם תבלינים, ומרתיחים 3 דקות להפשרה,לאחר מכן,מסננים ומצננים 5 דקות.

2. במחבת לטגן קלות את הבצל -הקצוץ במעט שמן -עד שיהפוך
לשקוף,ומכבים את האש .

3. לאחר צינון הברוקולי מכניסים אותו למעבד -המזון ,
מוסיפים כוס אחת ממי-הבישול שבסיר,
מוסיפים את הבצל המטוגן ,
ויוצקים מעליו את השמנת- לבישול.
מפעילים את מעבד -המזון בכמה פולסים קצרים,
ומוסיפים עוד כוס אחת מי -בישול,וממשיכים עוד כמה פולסים עד
לקיצוץ כול הברוקולי.
לאחר מכן ,שופכים את הברוקולי הקצוץ לסיר עם יתר מי -הבישול
מערבבים וטועמים, ובמידת הצורך מוסיפים עוד תיבול.

כמה פשוט להכנה -וכול כך טעים.

אגב,
ניתן להשתמש גם בפרחי-ברוקולי טרי ,
אך זה לוקח יותר זמן לבשלו ,עד לריכוך מלא.
לפני הארוחה אפשר להוסיף לכול מרקייה כף עלי-בייביס
וכף אגוזי-לוז .
 

תומרונתם

New member
מנהל


 
למעלה