המלצה למתכון טעים לסופ"ש:

שרון א77

New member
המלצה למתכון טעים לסופ"ש:

פרגיות עם פטריות: ( הכמויות ל-4 מנות.)
מומלץ להשתמש במחבת גדולה עם מכסה.

המצרכים הדרושים:
2 בצלים גדולים.( חצויים וחתוכים לקוביות גדולות.)
2 שיני שום (לחתוך לאורכם.
חבילת פטריות-שמפיניון גדולות - לפרוס לפרוסות.
מעט מלח לתיבול הפטריות.
800 גרם פרגיות חתוכות.
בטטה אחת גדולה,או 2 בטטות קטנות- לחתוך לקוביות.

למשרה:
5 כפות שמן- זית
כפית וחצי תבליו "גריל-עוף"
כף גדושה פפריקה מתוקה, ומעט פפריקה -חריפה).
כף תבלין חוואייג-למרק.

אופן ההכנה :
1.בקערה לערבב את הפרגיות עם המשרה,(להשרות כ-15 דקות.)

2. בינתיים, לחמם מחבת עם 4 כפות שמן,להוסיף את הבצל ,
ולטגן על אש קטנה 3 דקות,להשגיח ולערבב מדי פעם.

3.לאחר שהבצל מתרכך ונעשה שקוף ,להוסיף אליו את 2 שיני השום
החתוכות ולהמשיך לטגן דקה על אש -קטנה.

4. להמליח את הפטריות במעט מלח ולהניחם במחבת עם הבצל ,
לכסות במכסה ולערבב מדי פעם.

5. להוסיף את הפרגיות שהושרו ,ואת קוביות הבטטה.
ולבשל 45 -50 דקות על אש - קטנה, עד לריכוך מלא של הפרגיות.

מתכון פשוט להכנה --ומאוד טעים !!!

הערה:
במהלך הבישול,במידה וחסרים נוזלים,יש להוסיף
חצי כוס מים-רותחים, ולכסות במכסה.)

אופציה:
אפשר להוסיף למחבת גם 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה.
 

תומרונתם

New member
מנהל
גירסה לעצלנים:

מטגנים בצל
מכניסים את העוף (איזה חלק שרוצים)
מלח פלפל פפריקה או מה שאוהבים
מוסיפים שעועית קפואה, אפשר גם פטריות זה רעיון נחמד
שמים רוטב עגבניות אם רוצים, וקצת מים
זהו!
(אני אוכלת עכשיו במשרד מנה כזו, תענוג!)
&nbsp
אגב, את הפחמימות אני בדרך כלל מבשלת לחוד, ככה שאר בני הבית יכולים להוסיף כמה שהם רוצים, אני יכולה להחליט אם בא לי להוסיף למנה קצת או לא
 
למעלה