הצ'יפס לא יוצא קריספי.

hazing

New member
הצ'יפס לא יוצא קריספי.

זה הדבר היחיד שיש לי בבית כרגע תפוחי אדמה. טיגנתי בשמן לא עמוק מדיי, משהו כמו 3 מילימטר, והצ'יפס יוצא מושי כזה ספוג בשמן ולא קשה. מה אני צריכה לעשות כדי שהו יהייה קריספי??
 

hazing

New member
../images/Emo109.gif אה ועוד שאלה ברשותכם...

סתם התחשק לי משהו מתוק אתמול ולא הייה שוקולד בבית. ניסיתי להכין חלב עם אורז. ו...וואו זה יצא נורא זה הייה דוחה, זה נראה כמו דייסה גושית, והטעם...הטעם הייה כמו........(נחסוך מכם את הזוועות) בסוף פשוט זרקתי את כל העיסה הזאת לפח וסתם בזבזתי חבילת אורז. יש למישהו מתכון עם אופן הכנה מדוייק?? (או שפשוט רצויי לי לא להכין את הקינוח הזה יותר....
)
 

my sunshine

New member
סוטלאצ' = אורז עם חלב

חומרים: 3/4 כוס אורז פרסי "מיה" [עגול] 1.5 ליטר חלב (3% שומן) 3/4 כוס סוכר סוכר וניל 2 טיפות מי ורדים אופן ההכנה: שופכים את האורז לשכבה אחידה בסיר גדול ומכסים במים. מבשלים מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. לאחר הרתיחה, יש להשאיר עוד כעשר דקות עד שהאורז סופח את כל המים. בוחשים היטב על מנת להפריד בין גרגירי האורז. יוצקים את החלב מעל האורז. מעבירים לאש הנמוכה ביותר וממשיכים לבשל כשעה נוספת, כאשר מדי פעם בוחשים. ככל שהאורז סמיך יותר יש לבחוש יותר. מבשלים עד שהאורז סופח את מרבית החלב, ומתקבל כעין קרם. מוסיפים את הסוכר תוך כדי ערבוב, ולאחר הוספת כל הסוכר מסירים מן האש. ניתן להגיש חם או קר. לפני ההגשה – לפזר מעט קינמון מעל הסוטלאץ'.
 

my sunshine

New member
כדי שהצ'יפס ייצא

קריספי, צריך לבשל אותו במים חצי בישול לחתוך לרבעים לאורך ואז לטגן.אם תטגני בשמן עמוק, יצליח יותר.
 

bookU

New member
צ'יפס קריספי

מעבר לכך שרצוי לטגן צי'פס בשמן עמוק חשוב חשוב חשוב שהשמן יהיה מאוד! חם. בהצלחה
 
למעלה