חברים יקרים ,מחפשת מתכון

חברים יקרים ,מחפשת מתכון ../images/Emo212.gif

לעוגיות שוקולד צ'יפס להכין עם בנותיי תודה קרן
 

pirge

New member
עוגיות שוקולדצ'יפס

כדורי שוקולד צ'יפסו pirge / מתכונים ו 16:45 | 10/07/05 בהמלצה נאפים מהר מאד. אפשר להוסיף על כל עוגייה עדשים צבעוניים (לפני האפיה) שמים בקערה: 2\\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה / חמאה רכה כפית סוכר וניל 3 כוסות שוקולד צ'יפס לבן/מריר--כמובן שאפשר להוריד את הכמות כוס סוכר לבן חצי כוס סוכר חום - אם אין חום אז לשים לבן מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף. אם צריך נוזלים, אז להוסיף מעט מים. יוצרים עיגולים אופים במרווחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 דקות תהנו המלצה חמה חמה מליאת 94
 

AINA

New member
עוגיות שוקולד ציפס/רוני ונציה

המתכון הזה פורסם בטור שלה בידיעות אחרונות לפני כמה שנים.. ומאז אני לא מעיזה לנסות שום מתכון אחר.. לדעתי הוא מעולה! במקום להעתיק מהמחברת שלי ... מצאתי אותו בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419941,00.html תהנו : )
 

bali

New member
מנהל
עוגיות שוקולד צ'יפס של אופנהיימר

עוגיות שוקולד צ'יפס/ אופנהיימר חומרים: 1 חבילה מרגרינה (עדיף חמאה) 200 גרם סוכר לבן (1 כוס) 80 גם סוכר חום דחוס (חצי כוס) 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 325 גרם קמח (1/4 2 כוסות) כפית סודה לשתייה קורט מלח שקית שוקולד צ´יפס הכנה: לחמם תנור לחום בינוני גבוה.(190 מעלות) לערב המרגרינה והסוכר. להוסיף ביצים ותמצית וניל ולערבב עד קבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח,המלח והסודה לשתייה.לבחוש היטב עד קבלת תערובת אחידה. להוסיף שוקולד צ´יפס (אפשר להוסיף 100 גרם צימוקים אגוזים או קוקוס) לערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת ובכפית שניה להניח על תבנית אפייה (לא משומנת) מלבנית גדולה ברווחים של 5 ס"מ בין העוגיות, לאפות 10 דקות. מכמות זו ניתן לאפות כ-70 עוגיות מקור המתכון: אופנהיימר
 

revi1985

New member
עוגיות שוקולד ציפס של קרין גורן

אני לא הכנתי אותם חצי חצי בגלל עצלנות, אז את יכולה לעשות כמות לבן וכמות חום או שהכל בצבע אחיד החומרים הדרושים לבצק: 250 גרם חמאה רכה 3/4 כוס סוכר (150 גרם) 3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה (180 גרם) 1 כפית תמצית וניל 2 ביצים 2 כוסות קמח (280 גרם) 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1/2 כפית מלח לתערובת הבהירה: 1/4 כוס קמח (40 גרם) 1 כוס שוקולד צ'יפס מריר (200 גרם) לתערובת הכהה: 1/4 כוס קקאו (40 גרם) 1 כוס שוקולד צ'יפס לבן (200 גרם) ההכנה מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם שני סוגי סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית, עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מכינים את שתי התערובות ומצננים: מחלקים את הבצק ל-2 קערות באופן שווה. לקערה אחת מוסיפים קמח ושוקולד צ'יפס מריר ומערבבים היטב. לקערה שנייה מוסיפים קקאו ושוקולד צ'יפס לבן ומערבבים היטב. אפשר לעצב את העוגיות מיד, אבל עדיף להעביר את שתי התערובות למקרר לשעה-שעתיים (כשהבצק קר הוא פחות דביק ויותר נוח לגלגול). מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-190 מעלות. בידיים רטובות מגלגלים כל אחת מהתערובות לכדורים בקוטר 3 ס"מ. מצמידים כל זוג כדורים (בצבעים שונים) ומגלגלים מעט (בעדינות! תוך שמירה על הדוגמא) ליצירת כדור אחד גדול. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות משתטחות מעט, יציבות מסביב ורכות במרכז, ומתחילות להזהיב בשוליים (שופטים לפי שולי התערובת הבהירה, כמובן). מצננים מעט ומגישים. שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר. הכמות המתקבלת 50 עוגיות
 
למעלה