חזה עוף עם פיטריות- ארוחה ב5 דקות
חומרים: 2 כפות שמן 1 בצל גדול או אפילו שניים 500 גר חזה עוף חתוך לקוביות קטנות קופסה קטנה של פיטריות תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה,כרכום, כמון, תבלין גריל עוף וכד). מה עושים? במחבת שמים מעט שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את חזה העוף החתוך לקוביות ומקפיצים יחד עד שהחזה משנה את צבעו (כמה דקות). מסננים היטב את הפיטריות, מוסיפים למחבת, ממשיכים לאדות יחד כ2-3 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים. מגישים חם.
חומרים: 2 כפות שמן 1 בצל גדול או אפילו שניים 500 גר חזה עוף חתוך לקוביות קטנות קופסה קטנה של פיטריות תבלינים (מלח, פלפל, פפריקה,כרכום, כמון, תבלין גריל עוף וכד). מה עושים? במחבת שמים מעט שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את חזה העוף החתוך לקוביות ומקפיצים יחד עד שהחזה משנה את צבעו (כמה דקות). מסננים היטב את הפיטריות, מוסיפים למחבת, ממשיכים לאדות יחד כ2-3 דקות, ואז מוסיפים את התבלינים. מגישים חם.