הייתה עוגה פשוטה מעולה של החצרונית
שאבדה עם הפורום ההוא. אני מכינה אותה מהזיכרון ככה: מיכל שמנת מתוקה, ביצה או שתיים חצי כוס סוכר כוס קמח להקציף את השמנת המתוקה ולערבב הכול יחד, ולתנור ב180 מעלות בערך 40 דקות. היא טעימה מאוד. האמצעית שלי קוראה לה עוגת עוגיות, כי יש לה טעם של עוגיות חמאה
אני חושבת שכדי שהיא לא תתפורר מיד אחרי ההכנה עדיף להשתמש בשתי ביצים. עם ביצה אחת היא קצת מתפוררת, אבל ביום למחרת (אם נשאר משהו) המרקם מצוין.