יש כאן טבחים/שפים?

chayahd99

New member
יש כאן טבחים/שפים?

לאחרונה התוודעתי לתחום ואני מנסה להבין מה זה ״טבח הכנות״ ו-״טבח אקסטרה״?
הסברים לגבי המושגים פס חם, פס קר וכו׳ כבר מצאתי ברשת.
תודה!
 

החתולית

New member
טבחי הכנה מטפלים בחומרי הגלם

הגלם שמגיעים למסעדה, ומכינים אותם לעבודה - מנקים, מסדרים, מקלפים, קוצצים, מפלטים וכו'.
&nbsp
&nbsp
 

veredvered

New member
קצת הסברים

טבח הכנות - עובד מאחורי הקלעים לא מכין את הסוויס עצמו. בדר"כ גם לא עובדים במשמרות אלא בקרים.
מכינים את כל האוכל שאפשר מראש, לדוגמא לטחון בשר להמבורגר ואחכ להכין את צורת הקציצה וכו'
&nbsp
טבח אקסטרה- בא כשצריכים אותו, לא עובד קבוע של המקום ולא כל יום, בדר"כ כשיש עומס או כשחסר כוח אדם. (יכול להיות בימים קבועים)
מקווה שעזרתי, בהצלחה
 

chayahd99

New member
בהחלט עזרת + שאלה

אין לי נסיון בתחום מעבר למטבח הביתי אבל אני רוצה לנסות להשתלב בעולם הקולינרי.
אין לי פריוילגיה לשבת וללמוד מסודר אז אני מעדיפה לצבור נסיון תוך כדי עבודה.
איך ואיפה כדאי להתחיל?
 
למעלה