טבח הכנות - עובד מאחורי הקלעים לא מכין את הסוויס עצמו. בדר"כ גם לא עובדים במשמרות אלא בקרים.
מכינים את כל האוכל שאפשר מראש, לדוגמא לטחון בשר להמבורגר ואחכ להכין את צורת הקציצה וכו'
 
טבח אקסטרה- בא כשצריכים אותו, לא עובד קבוע של המקום ולא כל יום, בדר"כ כשיש עומס או כשחסר כוח אדם. (יכול להיות בימים קבועים)
מקווה שעזרתי, בהצלחה
אין לי נסיון בתחום מעבר למטבח הביתי אבל אני רוצה לנסות להשתלב בעולם הקולינרי.
אין לי פריוילגיה לשבת וללמוד מסודר אז אני מעדיפה לצבור נסיון תוך כדי עבודה.
איך ואיפה כדאי להתחיל?