כנאפה + מילוי לפרלינים

yarden d

New member
כנאפה + מילוי לפרלינים

היי,
יש לי 2 שאלות:
-איזה גבינה מומלצת לכנאפה?
-אני מחפשת מילוי לפרלינים על בסיס שוקולד לבן (עם שידרוגים כמו שמנת/ מקל וניל/ קוקוס/ לימון...) הבעיה שאני לא ממש יודעת איך לעבוד עם שוקולד לבן. אשמח להסבר ולהמלצה של מילוי.

תודה מראש!
 

נירהמ1

New member
כנאפה אפשר להכין עם גבינת חמד ששוטפים מעט מהמלח, אפשר עם

קוטג', או ריקוטה מסוננת, או גבינה מיוחדת לכנאפה שנמכרת בשווקים.

בבקשה מתכון לפרלינים:

פרלין שוקולד במילוי קרם וניל/על השולחן

רכיבים:

200 מ"ל שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי לאורכו
1 חלמון ביצה
3 כפות סוכר
500 גר' שוקולד לבן, קצוץ

לציפוי:
500 גרם שוקולד מריר מומס ומטומפרר

הכנה:
- מבשלים את השמנת עם מקל הוניל, מרתיחים ומסירים מהאש.
- מוציאים את מקל הווניל ושומרים בצד.
- מקציפים חלמון עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי ומוסיפים את השמנת החמה תוך כדי הקצפה בהירות נמוכה (!)
- מוסיפים את השוקולד הלבן הקצוץ ומגרדים ממקל הווניל את הגרגרים ומערבבים עד לקבלת מסה חלקה.
- מרפדים תבנית מלבנית בנניר אפייה וממלאים במסת השוקולד עד לגובה 12-10 מ"מ.
- מקררים עד שהמסה מתגבשת וחותכים לריבועים בגודל 2x2 ס"מ.
- לאחר כמה שעות קירור: טובלים באמצעות כלי טבילה מיוחד או מזלג את הקוביות בשוקולד המריר המומס והמטומפרר.

בתשובה לשאלה על שדרוגים לגנאש לבן:
קליפת תפוז/קליפת לימון/אספרסו/פיסטוק/מנטה, ועוד...
 
למעלה