להבחין בין "שכווי" לבין "לבן" = או לא להבחין

להבחין בין "שכווי" לבין "לבן" = או לא להבחין

האם יתכן שמשגיח הכשרות של מפעל עופות (( דמיוני כלשהו )) מעלים עין ומכשיר "בשר לבן" במקום בשר-עוף . השאלה כאן היא - כמה כסף צריך לשלם לו על מנת שלא יזהה את טונות הבשר כ"לבן". כלומר - כתוב נניח "כשר למהדרין"... החותמות הן מאה אחוז .... אין כל דופי באישורים שניתנים לפיהם מדובר בבבשר כשר למהדרין .... אלא שהבשר שאוכלים מיליוני ילדים צעירים מבוגרים וקשישים ...איננו "שכווי" אלא "לבן". כמה מרוויח "משגיח כשרות" כזה?
 
"משגיח הכשרות" חבר ב"כת הכפילים"....

הרחבנו אתמול בנושא של "כת הכפילים" (( ואפילו רמזנו על הבונים-החופשיים בנושא של תכנון הערים בצורה ששות של רחובות חוזרים על עצמם בערים השונות .... )). אם כך - יש כאן בינגו בענין הבונים החופשיים והכשרות
 
מחריד

כמה שנים קניתי "בשר הודו אדום" בלי לדעת...שאולי...זה "בשר הודו לבן"... בעצם מי יותר גרוע- לבן ה"ארמי" או "הורדוס" בן "אנטיפטר" ה"אדומי"?
 
../images/Emo27.gif

אתה "גדול"
 

gady18

New member
נכון להיום עוף יותר זול מחזיר

כך שאין בזה צידוק כלכלי
 
למעלה