לטעמם של חורזים וכותבים

משתפרת1

Well-known member
עוגת גבינה- אפויה או קרה? 🍰
אפויה. אם אפשר- שתהיה כמו במתכון של אמי, בלי בצק למטה. גבינה נטו. מעדיפה את התפוחות-אווריריות-מוקצפות, פחות מכך את עוגות הפאי עם הגבינה הדחוסה יותר, פחות- את הקרות וביחוד לא את אלה שמיוצבות עם הרבה ג'לטין.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
סליחה על הבורות, מה ההבדל? אפויה יכולה להיות קרה וקרה יכולה להיות אפויה.
 

צביה.ש

Well-known member

קבצים מצורפים

  • d1f041f4-fb1a-4e89-88cb-79666d33ebf2.jpg
    d1f041f4-fb1a-4e89-88cb-79666d33ebf2.jpg
    KB 317 · צפיות: 2

נסיך.333

Well-known member
אפויה וקרה, הכי טובה...
לאחרונה אני מכין עם 1.5 ק"ג גבינה, זה נקרא עוגת גבינה של בית מלון
 

משתפרת1

Well-known member
אפויה וקרה, הכי טובה...
לאחרונה אני מכין עם 1.5 ק"ג גבינה, זה נקרא עוגת גבינה של בית מלון
איזה גבינה אתה מעדיף? הגבינות של ילדותי (מהן היתה אמי מכינה את העוגה האפויה שלה) היו יותר מוצקות מהגבינות המימיות העכשוויות. גם אם אני מנקזת אותן לפני האפיה העוגה לא יוצאת אותו הדבר. משתמש בטיב-טעם או בכנען היותר סמיכות?
 
למעלה