מה הכנתם בסופ"ש?

rachelMcfadden

New member
מקסים!

אני מכינה מקרון ע"י חימום חלק מהחלבונים עם עוד סוכר על גז, ומשתמש במדחום לבדיקת המעלות. אח"כ מוספיה לקצף החלבונים ומקציפה עוד עד לקצף יציב - רק ככה הם יצאו לי יפים ומושלמים. הבעיה היחידה שלי היא שהם יוצאים מתוקים מדי, ואני חוששת להוריד בכמויות הסוכר על דעת עצמי... זה היה הניסיון החמישי שלי והראשון המוצלח, אז נשארתי איתו

&nbsp
תודה על הפירוט הרחב, תמיד אני נהנית לקרוא טיפים בהכנת מקרון
 
יפה

עדיין לא הכנתי מקרונים , יצא לי לטעום לא מזמן , נחמד , חשבתי שיהיה לי טעים יותר , זה נראה כזה טעים והצבעים והמילויים ובכל זאת התאכזבתי קצת .
נראה לי גם מסובך , צריך לדייק מאוד . בבית רוצים אז אני מניחה שזה יהיה ברשימת ״ מתישהו....״
 

MisterCupcake

New member
למה לא לנסות?


ברגע שמבינים את זה, זה נהיה פשוט
וזה לא בעיה להבין את זה
 
למעלה