מה טעמכם?

שמלת תחרה1

Well-known member
בחומץ משום מה עושים לי צרבת
לוקח במלח , ואם זה מלוח מדי כמו של כמה יצרנים , אני שופך חצי מהמים ומוסיף מים מהברז
אם כבר כבישה ביתית , אני שם חצי מים עם מלח וחצי מים עם חומץ
איבדת את הטעם?
אין כמו הכבישה הבתית.
י
 

אבח"י

Well-known member
מללפון חמוץ רק בחומץ. מלפפון כבוש במלח - לא לטעמי.
 

ai27

Well-known member
רק קטנים בחומץ. רצוי המלפפונים המוזרים עם החצ'קונים בצנצנת.

חמוצים במלח, זה סתם טעם של מלח.
 
למעלה