מוס קפה ושוקולד
אכלתי קינוח מוס קפה במסעדת פפגאיו, ונורא נהניתי ממנו. הייתי מעוניין לנסות ולשחזר פחות או יותר המנה. זה היה מעין מוס קפה קר ונוקשה שכזה, כמעט כמו גלידה. בבסיסו היה קצת מוס אספרסו. סביב הצלחת היה מוס שוקולד כהה חם ונוזלי. טעם מריר, משובח שכזה, "קקאוי" שכזה. והייתי מעוניין גם למתכון להכנת גלידת מוקה וגלידת שוקולד. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בנושא.
אכלתי קינוח מוס קפה במסעדת פפגאיו, ונורא נהניתי ממנו. הייתי מעוניין לנסות ולשחזר פחות או יותר המנה. זה היה מעין מוס קפה קר ונוקשה שכזה, כמעט כמו גלידה. בבסיסו היה קצת מוס אספרסו. סביב הצלחת היה מוס שוקולד כהה חם ונוזלי. טעם מריר, משובח שכזה, "קקאוי" שכזה. והייתי מעוניין גם למתכון להכנת גלידת מוקה וגלידת שוקולד. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בנושא.