מוס רוזמרי ושוקולד לבן על קרנץ' אגוזים
מהספר סודות מתוקים 1 (אבל אני אגלה לכם סוד שגם חיפוש בגוגל מוצא את המתכון...)
יצא מאוד טעים!
מומלץ לאכול ישר מהמקפיא (לחתוך עם סכין שטבלתם במים חמים)
מבחינה ויזואלית - השכבות לא יצאו לי חלקות כמו שרציתי
איכשהו נשארו בדפנות חללים שהמוסים לא הגיעו אליהם.
כנראה שהייתי צריכה להפעיל קצת יותר לחץ כששיטחתי את המוסים...
מהספר סודות מתוקים 1 (אבל אני אגלה לכם סוד שגם חיפוש בגוגל מוצא את המתכון...)
יצא מאוד טעים!
מומלץ לאכול ישר מהמקפיא (לחתוך עם סכין שטבלתם במים חמים)
מבחינה ויזואלית - השכבות לא יצאו לי חלקות כמו שרציתי
כנראה שהייתי צריכה להפעיל קצת יותר לחץ כששיטחתי את המוסים...