מתכון: עוף במישמשים
מתכון: עוף במישמשים רכיבים: 2 קילוגרם כנפי עוף 3 יחידות בצל יבש , קצוץ 1 כוס קטשופ 2 שיני שום , מעוכות 100 גרם משמש , קצוצים ¼ כפית טבסקו ½ כפית מלח 1 קורט פלפל שחור אופן הכנה: הרוטב- לטגן את הבצלים והשום בשמן, להוסיף את הקטשופ, המשמש והתבלינים. להכניס את העוף לשקית קוקי, להוסיף את הרוטב ולהכניס לתנור, בחום של 200 מעלות למשך חצי שעה. לפתוח את השקית, ולהשחים. הערות: מקור המתכון: http://www.goodfood.co.il הופק על-ידי מטעמים 2001.