מישהו עזר לי למצוא

מישהו עזר לי למצוא../images/Emo13.gif

מתכונים על בסיס קמח טף. זה חשוב מאד למערב, כיוון שמדובר בקמח בריא מאד שאינו מוכר כאן עדיין. נקווה שיכנס יותר למטבחים של כולנו. ושיהיה גם מי שימכור לנו אותו.
 

smailie

New member
מעניין...

אחרי שנים של טיגון חביתה וחימום פיתה במיקרוגל, אשמח לדעת איפה בדיוק אוכל להתחיל להיחשף גם לאוכל אתיופי. אני מודה. מאכליה של העדה כמעט ואינם מוּכרים לקהל הישראלי הרחב (תרתי משמע). יש מתכונים שמתאימים לשף פוטנציאלי ברמת "מתחילים"?
 
למעלה