מנסה לשאול גם כאן

ללי 27

New member
מנסה לשאול גם כאן

שלום,
אני מכינה זיתים בעצמי , והשנה לצערי בחלק מהצנצנות יש שכבת עובש עבה.
השאלה שלי היא האם מותר לאכול מהזיתים האלו ?

תודה.
 

צפנתי

New member
נתקלתי בסוגיה בעצמי...הסרתי את העובש

ואכלתי. עד היום אני חיה


למיטב ידיעתי רוב העובשים בטוחים למדי למאכל.

ממליצה להסיר את העובש ולהוסיף עוד מלח למים, וגם שמן (רצוי זית
זה טעים) הוא צף כמובן על המים.. זה אמור למנוע התפתחות עובש בעתיד, רצוי לברר גם בפורומי מתכונים.
 
למעלה