מסורות חג אישיות ומתכונים!
גשם ראשון שמח! אני רוצה לחלוק אתכם מסורת מיוחדת אותה אני מקפידה לחגוג בזמן יום השיויון. מדובר במתכון אהוב שלדעתי פשוט מעביר את תחושת העונה, הכנתי אותו בפעם הראשונה שחגגתי את מאבון ומאז הוא פשוט נהיה מסורת.אני בטוחה שלכל אחד מאיתנו יש מסורות אישיות איתן הוא אוהב לחגוג את החג, ואני אשמח לשמוע מה הן הדרכים שלכם לחגוג את החג ( חוץ מטקס כמובן). אז לכל הבשלנים שבנינו, הנה המתכון: עוגת תמרים ואגוזי מלך: להשרות כוס תמרים קצוצים ב3 כפות ברנדי לבערך 10 דקות. לערבב את התמרים, כוס אגוזי מלך קצוצים, כף וחצי סודה לשתיה, קמצוץ מלח, 3 כפות חמאה מומסת, 3/4 כוס מים פושרים. להוסיף 3/4 כוס סוכר , 2 ביצים וכוס וחצי קמח. לשפוך לתוך תבנית משומנת ולאפות בחום בינוני ל50-60 דקות. לפזר מעל העוגה עוד 2 כפות ברנדי כשהיא מתקררת. מומלץ במיוחד ליד כוס תה מתחת לשמיכה..
גשם ראשון שמח! אני רוצה לחלוק אתכם מסורת מיוחדת אותה אני מקפידה לחגוג בזמן יום השיויון. מדובר במתכון אהוב שלדעתי פשוט מעביר את תחושת העונה, הכנתי אותו בפעם הראשונה שחגגתי את מאבון ומאז הוא פשוט נהיה מסורת.אני בטוחה שלכל אחד מאיתנו יש מסורות אישיות איתן הוא אוהב לחגוג את החג, ואני אשמח לשמוע מה הן הדרכים שלכם לחגוג את החג ( חוץ מטקס כמובן). אז לכל הבשלנים שבנינו, הנה המתכון: עוגת תמרים ואגוזי מלך: להשרות כוס תמרים קצוצים ב3 כפות ברנדי לבערך 10 דקות. לערבב את התמרים, כוס אגוזי מלך קצוצים, כף וחצי סודה לשתיה, קמצוץ מלח, 3 כפות חמאה מומסת, 3/4 כוס מים פושרים. להוסיף 3/4 כוס סוכר , 2 ביצים וכוס וחצי קמח. לשפוך לתוך תבנית משומנת ולאפות בחום בינוני ל50-60 דקות. לפזר מעל העוגה עוד 2 כפות ברנדי כשהיא מתקררת. מומלץ במיוחד ליד כוס תה מתחת לשמיכה..