מסחטת מיצים שאינה הורסת את האנזימים

מסחטת מיצים שאינה הורסת את האנזימים

ברצוני לרכוש מסחטת מיצים טובה, שתוכל לסחוט גם ירקות קשים ועליים. מצאתי הצעה למסחטה יקרה מאד, והיתרון שלה לטענת היצרן, שהיא סוחטת בצורה איטית וללא חימום, ולכן אינה הורסת את האנזימים של הירקות או הפירות הנסחטים. שאלתי היא: האמנם יש ממש בטענה זו? האם באמת מסחטות רגילות פוגעות בצורה משמעותית באנזימים? האם היתרון הזה מצדיק לשלם פי 5 ויותר ממסחטה איכותית רגילה? האם יש מידע בדוק בנושא זה והיכן?
 
סחיטת מיץ

שלום ותודה על השאלה אחד היתרונות התזונתיים של הירקות הם הויטמינים שבהם חלק מהויטמינים נפגמים בסחיטה וחלקם דווקא הופכים זמינים יותר. מכאן ההחלטה היא שלך קנייה נעימה רני
 
למעלה