ארצנוהקטנטונת
New member
מסעדת שפר ביר גרדן (רמת ישי)- אהבנו
האמת היא שבכלל לא ידענו למה אנחנו הולכים- התחשק לנו לשתות, היינו בסביבה והחלטנו ללכת לפאב ברמת ישי. החלטה ספונטנית ללא מחקר מקדים.
השם של המקום הוא ביר גרדן. לכן בחרנו אותו. גם איפשהו בתאים האפורים היתה מאוחסנת לי ביקורת טובה (של פיקס?)
דימיינו משהוא אפלולי ומלא בחביות בירה. קיבלנו מסעדה מודרנית וחביבה בעיצוב נקי עם תפריט בירות ויין חביב.
אין בעיה. נשארנו.
בנוסף נפלנו על פסטיבל טעמים בעמקים. אז במקום לשתות הרבה ולאכול משהוא קטן בצד תקענו ארוחת שלוש מנות
.
רצינו בננה קיבלנו תפוח- לא מה שרצינו אבל התפוח היה טעים...
אכלנו פעמיים ארוחה של 99 ש"ח -ראשונה עיקרית קינוח ושתיה-
לשתיה לקחנו את שתי הבירות שהגיע לנו, שתיהן לבעל, בירה שוף, בלגית מצוינת
לי לקחנו יין מהתפריט-אני חושבת בזלת ריזרב , 40 ש"ח לכוס, היה מעולה.
לראשונות (בתמונה)
קרפצ'יו סלק: עם חסה, אגוזי מלך ושבבי גבינה כחולה. אני פריקית של סלק בכל צורה אפשרית ככה שאובייקטיבית אני לא. היה מעולה
. המון חומץ למי שפחות אוהב חמוץ.
דמפלינגס בצק עלים במילוי גבינת עזים - לא משהוא שבדרך כלל היינו מזמינים אבל היה צריך לרפד את הקיבה באוכל שומני לא להשתכר... היה חם טרי וטעים
(ושמן מאוד
), הגיע עם פסטו כוזברה פטרוזיליה רענן.
בנוסף הגיעו לחמניות טריות (חביבות) וחמאה חסרת אופי, וחמוצים מצוינים של סלרי וגזר (חומץ עלי דפנה ופלפל אנגלי אם זיהיתי נכון את הכבישה)
לעיקריות:
בשבילי- חזה אווז (או ברווז לא זוכרת?) -זה לא היה במקור בתפריט הפסטיבל אך הציעו לנו במקום סינטה שרציתי ולא היה. היה בינוני מינוס. מתי אני אשבר ואפסיק להזמין ברווז/אווז בארץ? סוג של מזוכיזם...
התוספת אנטי פסטי היתה טעימה <אך קרה לחלוטין
> ותפוחי אדמה בלתי אכילים <שנשארו בשלמותם על הצלחת>
בשבילו- ספייריבס. המילה מושלמ היא התיאור המדויק בשבילן
. היה שווה להגיע רק בשבילן- הן היו מעושנות במידה, עססיות , כנראה עברו השריה של חרדל גרגרים שעשה להן רק טוב.
התוספות של המנה היו מיותרות לחלוטין- תפוא לא אכיל (כמו במנה שלי, לדעתי תאונת עבודה. שומני ולא טעים), וסלט חסה שהופיע עם הדמפלינג בראשונה.
קינוחים היה חביבים- טירמיסו וטראפלס. שניהם היו כאלו סוג יצירה של עקר/ת בית חובבי אפיה. חובבניים אך טעימים ועשויים באהבה.
השירות היה מצוין- מלצר מקצועי, מבין באלכוהול, מלצרית חביבה וחייכנית (עם יעילות יתר שגורמת לה לפנות עם הביס האחרון ולהביא קינוח עוד לפני ששחררנו את החגורה לחור היותר רחוק)
בנוסף מי שמאחורי הבאר רואה הכל, דואג להכל ורואים שיש קפטן בספינה. איי איי קפטן!
הערה קטנה- העיצוב דורש מקצה שיפורים. כשנכנסנו מייד ביקשתי באיזור הכי חם במסעדה (כי אין חום בעיצוב, לא כי היה קר, אבל לקח לי כמה דקות וסקירה כוללת להבין את זה)
שמתי לב ששתי נשים שנכנסו במהלך הערב גם הן ביקשו מקום חם. המסעדה היתה מחוממת היטב כך שבטוח זו בעיית עיצוב.
הערה קטנה שניה- צריך מקצה שיפורים גם בתוספות. או יותר עדיף מהפך.
האם נשוב? בהחלט !
האמת היא שבכלל לא ידענו למה אנחנו הולכים- התחשק לנו לשתות, היינו בסביבה והחלטנו ללכת לפאב ברמת ישי. החלטה ספונטנית ללא מחקר מקדים.
השם של המקום הוא ביר גרדן. לכן בחרנו אותו. גם איפשהו בתאים האפורים היתה מאוחסנת לי ביקורת טובה (של פיקס?)
דימיינו משהוא אפלולי ומלא בחביות בירה. קיבלנו מסעדה מודרנית וחביבה בעיצוב נקי עם תפריט בירות ויין חביב.
אין בעיה. נשארנו.
בנוסף נפלנו על פסטיבל טעמים בעמקים. אז במקום לשתות הרבה ולאכול משהוא קטן בצד תקענו ארוחת שלוש מנות
רצינו בננה קיבלנו תפוח- לא מה שרצינו אבל התפוח היה טעים...
אכלנו פעמיים ארוחה של 99 ש"ח -ראשונה עיקרית קינוח ושתיה-
לשתיה לקחנו את שתי הבירות שהגיע לנו, שתיהן לבעל, בירה שוף, בלגית מצוינת
לי לקחנו יין מהתפריט-אני חושבת בזלת ריזרב , 40 ש"ח לכוס, היה מעולה.
לראשונות (בתמונה)
קרפצ'יו סלק: עם חסה, אגוזי מלך ושבבי גבינה כחולה. אני פריקית של סלק בכל צורה אפשרית ככה שאובייקטיבית אני לא. היה מעולה
דמפלינגס בצק עלים במילוי גבינת עזים - לא משהוא שבדרך כלל היינו מזמינים אבל היה צריך לרפד את הקיבה באוכל שומני לא להשתכר... היה חם טרי וטעים
בנוסף הגיעו לחמניות טריות (חביבות) וחמאה חסרת אופי, וחמוצים מצוינים של סלרי וגזר (חומץ עלי דפנה ופלפל אנגלי אם זיהיתי נכון את הכבישה)
לעיקריות:
בשבילי- חזה אווז (או ברווז לא זוכרת?) -זה לא היה במקור בתפריט הפסטיבל אך הציעו לנו במקום סינטה שרציתי ולא היה. היה בינוני מינוס. מתי אני אשבר ואפסיק להזמין ברווז/אווז בארץ? סוג של מזוכיזם...
התוספת אנטי פסטי היתה טעימה <אך קרה לחלוטין
בשבילו- ספייריבס. המילה מושלמ היא התיאור המדויק בשבילן
התוספות של המנה היו מיותרות לחלוטין- תפוא לא אכיל (כמו במנה שלי, לדעתי תאונת עבודה. שומני ולא טעים), וסלט חסה שהופיע עם הדמפלינג בראשונה.
קינוחים היה חביבים- טירמיסו וטראפלס. שניהם היו כאלו סוג יצירה של עקר/ת בית חובבי אפיה. חובבניים אך טעימים ועשויים באהבה.
השירות היה מצוין- מלצר מקצועי, מבין באלכוהול, מלצרית חביבה וחייכנית (עם יעילות יתר שגורמת לה לפנות עם הביס האחרון ולהביא קינוח עוד לפני ששחררנו את החגורה לחור היותר רחוק)
בנוסף מי שמאחורי הבאר רואה הכל, דואג להכל ורואים שיש קפטן בספינה. איי איי קפטן!
הערה קטנה- העיצוב דורש מקצה שיפורים. כשנכנסנו מייד ביקשתי באיזור הכי חם במסעדה (כי אין חום בעיצוב, לא כי היה קר, אבל לקח לי כמה דקות וסקירה כוללת להבין את זה)
שמתי לב ששתי נשים שנכנסו במהלך הערב גם הן ביקשו מקום חם. המסעדה היתה מחוממת היטב כך שבטוח זו בעיית עיצוב.
הערה קטנה שניה- צריך מקצה שיפורים גם בתוספות. או יותר עדיף מהפך.
האם נשוב? בהחלט !