מקלובה מהפכנית המלצה

michalgad

Active member
יצא טעים ומרשים. ממליצה את האפיה הראשונית לעשות בחום נמוך יותר מהמומלץ. 400-410 מספיקים בהחלט. אני כיסיתי בנייר כסף את ידיות העץ של הווק
 

עדיקים

Active member
נראה מושלם גם אני מקוה לנסות בקרוב.
לא מזמן לא זוכרת אם זה היה כאן מישהו פרסם מתכון מהבלוג שלו ומאז אני ממש נהנית לראות שם מתכונים שלו. בלוג מצויין.
 

michalgad

Active member
נראה מושלם גם אני מקוה לנסות בקרוב.
לא מזמן לא זוכרת אם זה היה כאן מישהו פרסם מתכון מהבלוג שלו ומאז אני ממש נהנית לראות שם מתכונים שלו. בלוג מצויין.
אני חושבת שזו הייתי אני. גיליתי בטעות את הבלוג שלו( חיפשתי מישהו אחר ומצאתי אותו במהלך החיפוש) ומאז אני מכורה. מכיננה הרבה דברים משם
 

פונדיצ'רי

Active member
ניסיתי ויצא טעים ויפה. וגם לא הרבה עבודה, כמו שאני אוהבת. מי שאוהב את האורז שלו פחות מתוק, אז לא לשפוך עליו את המרינדה ולהרגיע עם הבהרט.
אנסה למצוא שילוב בין זה למקלובה המסורתית עם הקישואים והחציל המטוגנים.
 

michalgad

Active member
שמחה שאהבתם. שכחתי לציין שבגלל שלא אוהבים כל כך בהרט אצלינו ,שמתי פפריקה ותבלינים יותר שקטים.
 
למעלה