משנו מבשל לשבת???

משנו מבשל לשבת???

מה אתם מבשלים?? חוץ מאשר מרק אפונה ממש לא יודעת מה לבשל לשבת יש איזה רעיון נחמד , מהיר זריז בלי הרבה חומרים וכמובן בלי הרבה עבודה.
 

Sודית

New member
ניראה שאף אחד לא רוצה/מעוניין לבשל היום

אני קניתי לי עוף צלוי ומתובל מוכן לאכילה יכולה לאכול רק כך או להוסיף מה שבא לי. וגם קניתי לי שוב אספרגוס, הפעם ירוקים..... תפוחי אדמה יש, מיונז יש ואפשר לקנות עוד קצת שינקן. אני הולכת על מאכלים קלי הכנה.....אני לא בשלנית, לא אוהבת לבשל וכניראה שאני גם לא "פולניה" ......
 

maxima

New member
בישלתי אתמול בערב....

גולש....טעיםםםםםםםםםםםםם ומרק בצל משגעעעעעע היום אכין את הסלט והאורז
 
ממש לא מעונינת לבשל היום...לא בא לי

קודם בא לי משהו" אוכלי" אז הכנתי מרק תירס נמס בכוס מהחדשים של קנור והוספתי לו המון תירס גרגרים סנפרוסט התענגתי על כל כף ועל האין כלים... וואט נקסט? לא ידוע ולא משנה ברירת מחדל תמיד יכולה להיות חומוס טחינה ופיתה... ואם יבוא משו חם הפריזר מלא חטאים אופציונלים נוסח ג'חנון, בורקסים, שניצלים מוכנים ועד כדי שניצלים שאני ציפיתי ומוכנים רק לטגון (בימים שצריך לסגור חלונות אני לא מתעלפת על ריחות טיגון אז לא מרבה.) יש לי זממה להכין עוגה אנגלית ולהביא אחת לחברים שאליהם אני מוזמנת מחר, הכנתי אותה במוצש הקודם והבאתי לאחי והם נפלו בריצפה, באמת אין דברים כאלה למי שאוהב בעיקרון את המרכיבים...(קליפת הדרים אגוזים צימוקים דובדבנים וכו)
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כשמבשלים לא מקלידים

אז יש מרק גולש, חמין ופולנטה (שמבוססת על הממליגה של פלומפה) כבסיס לכבד עם פטריות.
 

צהלול

New member
ואם מפדחים

מגיעים לפעמים למקומות שלא ידענו שיש בארץ הזותי.
 

Sודית

New member
מקלובה? זה משו שאוכלים? דיייי איתכם

כמה שפות מדברים בבית הזה?
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מקלובה זה לא רק אוכל

מקלובה בערבית זה "הפוכה". אז יש עוד אופציות
 

צהלול

New member
מי ביקש דיאלקטים ולא קיבל?

דיאלקט ה"שלנו יותר טוב" דיאלקט ה"אתה לא משלנו" דיאלקט ה"אצלנו בוורשה" דיאלקט ה"לא שותים מים אחרי אבטיח"
 
אז.................

מרק אפונה כבר אמרתי ובנוסף הכנתי איזו קדרה שיש בה עוף מטוגן קלות אורז, הרבה בצל , שום וגזר מגורד .......... מחכה עוד חצי שעה שזה אז אסגור את להבת הכיריים שלי מקווה שיצא טעים .............
 
למעלה