פיצה ללא קמח, (הכמות ל- 10 משולשים.)
המצרכים הדרושים:
3 ביצים ,1/4 כפית מלח ,קורט פלפל-שחור,
5 כפות ממרח -שקדים טבעי -ללא סוכר.
2 כפות שומשום
כפית אחת דבש . (כמות הדבש קטנה ואינה משמעותית כי מתחלקת בין 10 משולשי- פיצה.)
אפ רוצים אפשר להוסיף עוד כף תחליף סוכר שאהוב עליכם.
כפית אחת אבקת- אפייה.
רסק -עגבניות (או רוטב- עגבניות ללא סוכר.)
חצי כפית תבלין אורגאנו יבש.
לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, וחצאי זיתים.
ההכנה:
תחילה מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומרפדים תבנית -אפייה בנייר אפייה, ולהברישו בכפית שמן.
אפשר להשתמש בתבנית עגולה מס' 24 או 26.
בקערה עמוקה לערבל את כל מרכיבי הפיצה, במשך חצי דקה - רצוי בבלנדר קטן לקבלת מרקם חלק.
מורחים מעט שמן זית על נייר האפייה שבתבנית ומפזרים מעליו 2 כפות שומשום .
יוצקים את הבלילה לתבנית עם השומשום ומיישרים בכף לצורת עיגול גדול
ומכניסים לתנור האפייה המחומם.
אופים 5 -6 דקות עד שתערובת הפיצה הופכת למרקם יבש ויציב, ואז זה מוכן.
לבסוף מכינים רוטב- עגבניות , מוציאים את הפיצה מהתנור אחרי שהתייצבה,
ומורחים מעליה את רוטב העגבניות מפזרים מעליו גבינה -צהובה מגורדת,
מסדרים מעל את חצאי -הזיתים,
מכניסים שוב לתנור לעוד -5 דקות עד להמסת הגבינה -הצהובה,ומוציאים מהתנור ,
לאחר כמה דקות פורסים למשולשים ונהנים.
המצרכים הדרושים:
3 ביצים ,1/4 כפית מלח ,קורט פלפל-שחור,
5 כפות ממרח -שקדים טבעי -ללא סוכר.
2 כפות שומשום
כפית אחת דבש . (כמות הדבש קטנה ואינה משמעותית כי מתחלקת בין 10 משולשי- פיצה.)
אפ רוצים אפשר להוסיף עוד כף תחליף סוכר שאהוב עליכם.
כפית אחת אבקת- אפייה.
רסק -עגבניות (או רוטב- עגבניות ללא סוכר.)
חצי כפית תבלין אורגאנו יבש.
לפיזור: גבינה צהובה מגורדת, וחצאי זיתים.
ההכנה:
תחילה מחממים תנור לחום של 180 מעלות, ומרפדים תבנית -אפייה בנייר אפייה, ולהברישו בכפית שמן.
אפשר להשתמש בתבנית עגולה מס' 24 או 26.
בקערה עמוקה לערבל את כל מרכיבי הפיצה, במשך חצי דקה - רצוי בבלנדר קטן לקבלת מרקם חלק.
מורחים מעט שמן זית על נייר האפייה שבתבנית ומפזרים מעליו 2 כפות שומשום .
יוצקים את הבלילה לתבנית עם השומשום ומיישרים בכף לצורת עיגול גדול
ומכניסים לתנור האפייה המחומם.
אופים 5 -6 דקות עד שתערובת הפיצה הופכת למרקם יבש ויציב, ואז זה מוכן.
לבסוף מכינים רוטב- עגבניות , מוציאים את הפיצה מהתנור אחרי שהתייצבה,
ומורחים מעליה את רוטב העגבניות מפזרים מעליו גבינה -צהובה מגורדת,
מסדרים מעל את חצאי -הזיתים,
מכניסים שוב לתנור לעוד -5 דקות עד להמסת הגבינה -הצהובה,ומוציאים מהתנור ,
לאחר כמה דקות פורסים למשולשים ונהנים.
נערך לאחרונה ב: