מתכון לדגים
ישנו מתכון לעשיית דגים שלמים שטוב כמעט לכל דג שלם. בורי, מושט, דניס, וגם פורל ועוד אחרים אפילו כפילה. הכל בהתאם לכמות הדגים שמכינים אבל הבסיס לפנייך. 1 גמבה אדומה 1 גמבה ירוקה 1 גמבה צהובה (אפשר להוסיף את צבעי הפלפלים זה רק יותר ססגוני) 1 פלפל חריף (אם רוצים) צרור כוסברה טריה 7-10 שיני שום יפות את הכל לקצוץ דק דק, להוסיף שמן זית בכמות נדיבה מלח, פלפל כוסברה יבשה וטחונה ומעט פפריקה. לחרוץ את הדגים בשני צידיו ולמרוח את הדגים היטב גם בחריצים וגם בתוך בטנו אפשר למלא במעט ``רוטב``. את התבנית כדאי לשמן מעט או לפזר מעט ``רוטב`` מתחת לדגים כדי שלא ידבקו לתבנית. לאפות אותם בחום גבוה בערך 20 דקות. אפשר גם לכסות את התבנית כולה בנייר כסף ורק בסוף להסיר אותו וכך הדג ישאר עסיסי ולא יבש. רק המעטה החיצוני מתייבש מעט לקראת הסוף. לכל אורח בביתנו יש דרישות לארוחות אך בעיקר הבקשה היא לדגים כמו אלו. מקווה שגם לך ולאורחייך יערבו הדגים לחיך.