בלי אלכוהול.
מתכון של השף יהב און שמופיע באתר REST:
מצרכים
2 מקלות קינמון
אגוז מוסקט מגורר
12 מסמרי ציפורן
2 תפוחים גדולים חמוצים מקולפים ושלמים (תפוח מסוג גראנד סמית)
2 ליטר סיידר ( 1 פחית תרכיז ו - 10 כוסות מים קרים ).
אופן ההכנה
שופכים את הסיידר לסיר גדול.
לנעוץ 6 מסמרי ציפורן בכל תפוח ולהוסיף את התפוחים ואת מקלות הקינמון לסיר ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש, לכסות ולבשל כשעה על אש נמוכה.
אופן ההגשה: לפני ההגשה לחמם על אש נמוכה. יוצקים לקערת פונץ' או לכוסות חסיני חום. לפזר מעט אגוז מוסקט.