סלמון בחלב קוקוס וקארי
שוב פעם, סתם משהו מהיר שטעים להכין בערב באמצע שבוע. הרוטב אותו דבר כמו במתכון הזה. במקום עוף, אני לוקח פילה סלמון, כזה שנמכר קפוא בואקום. בערך 700 - 800 גרם. בעזרת סכין השף שלי, אני מוריד את העור וחותך את הפילה לרוחב לחתיכות ברוחב של 3 ס"מ בערך. חשוב להקפיד - צריבה במחבת חמה מאוד, ממש דקה מכל צד ולא יותר. אח"כ עוד שתי דקות עם הרוטב. הסלמון יוצא רך ועסיסי, מתפורר לפתיתים בקלות. הרוטב - ממכר. מומלץ ביותר - קוצר תשואות בכל פעם. בתיאבון.
שוב פעם, סתם משהו מהיר שטעים להכין בערב באמצע שבוע. הרוטב אותו דבר כמו במתכון הזה. במקום עוף, אני לוקח פילה סלמון, כזה שנמכר קפוא בואקום. בערך 700 - 800 גרם. בעזרת סכין השף שלי, אני מוריד את העור וחותך את הפילה לרוחב לחתיכות ברוחב של 3 ס"מ בערך. חשוב להקפיד - צריבה במחבת חמה מאוד, ממש דקה מכל צד ולא יותר. אח"כ עוד שתי דקות עם הרוטב. הסלמון יוצא רך ועסיסי, מתפורר לפתיתים בקלות. הרוטב - ממכר. מומלץ ביותר - קוצר תשואות בכל פעם. בתיאבון.